Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sarmiza Andronic, analist politic: PSD nu e încă destul de ferm cu liberalii care își anulează rând pe rând deciziile din anii trecuți

arhiva personala
Sarmiza Andronic

Analistul politic Sarmiza Androic a comentat la Antena 3 rezultatele celui mai nou sondaj al CURS. După ce senatorul PSD Titus Corlățean a susținut că deși PNL e încă mult în fața PNL acest partid de fapt e în cădere abruptă față de rezultatele alegerilor prezidențiale, Sarmiza Andronic a remarcat faptul că aceste mișcări s-au produs nu pentru că PSD ar fi făcut ceva deosebit, ci doar pentru că PNL s-a uzat. În opinia ei PSD ar putea obține puncte importante dacă s-ar axa pe a devoala duplicitatea PNL care neagă la putere acum ceea ce promova asiduu în anii trecuți în opoziție.

"Da, aveti dreptate, dar au scăzut pe greșelile lor, nu pe opozitia pe care care o faceti. Știm ca sunteti in schimbari, ca PSD se reconfigurează, dar lumea care v-a votat asteapta sa fiti mai activi si mai fermi. În plus, cred ca ar trebui sa subliniați mai des faptul ca PNL și-a facut un Program propunându-și să schimbe tocmai ce ei au votat cândva: eliminarea pensiilor speciale, când tocmai ei le-au propus și votul într-un tur, deși au votat cu doua mâini aceasta schimbare", a spus analistul politic în cadrul Emisiunii ”Sinteza Zilei” de la Antena 3 realizată de Mihai Gâdea și Mircea Badea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.