Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şase percheziţii domiciliare, la cămătari din Oţelu Roşu

houstonchronicle.com
extradare catuse

Două persoane au fost conduse miercuri la audieri, în urma a şase percheziţii domiciliare, efectuate la persoane bănuite de infracţiuni de camătă, în Oţelu Roşu potrivit Agerpres.

"În cursul zilei, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu procurori DIICOT - Biroul Teritorial Caraş-Severin au pus în executare şase mandate de percheziţie domiciliară, pe raza oraşului Oţelu Roşu, la adresele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de camătă. Au fost indisponibilizaţi peste 88.000 lei şi 3.000 de euro, bani proveniţi din comiterea faptelor. Două persoane au fost conduse la audieri, faţă de una dintre ele fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Alina Boeru.

Acţiunile au beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, iar la activităţi au participat şi poliţişti de Investigare a Criminalităţii Economice şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Caraş-Severin

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.