Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scafandri militari continuă operaţiunile de căutare a tânărului dispărut în Lacul Cinciş

www.ziardecluj.ro
scafandri

Echipa de scafandri militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara a continuat luni căutările tânărului de 24 de ani care a fost dat dispărut, în urmă cu 24 de ore, în lacul de acumulare Cinciş, din apropierea municipiului Hunedoara potrivit Agerpres.

"Echipa de pompieri scafandri a ISU Hunedoara realizează scufundări la o adâncime de aproape 25 de metri pentru căutarea tânărului de 24 de ani dispărut în lac. Scafandrii acţionează într-un mediu ostil, cu apă a cărei temperatură ce nu depăşeşte 10 grade Celsius şi vizibilitate foarte redusă", a precizat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Anemona Doda.

Concomitent, un alt echipaj al Detaşamentului de Pompieri Hunedoara intervine cu un echipament folosit pentru recuperarea victimelor din apă, lansat dintr-o barcă, până la o adâncime de peste 20 de metri.

Un bărbat în vârstă de 24 de ani, ce înota duminică în lacul Cinciş, a fost văzut dispărând sub apă de către doi tineri care se aflau pe o saltea, în apropiere.

ISU Hunedoara recomandă oamenilor să nu se aventureze la scăldat în lacuri, canale sau alte cursuri de apă unde malurile sunt abrupte, iar curenţii foarte puternici şi să nu intre în apa rece înfierbântaţi, după ce au stat mult timp la soare. De asemenea, copiii nu trebuie lăsaţi nesupravegheaţi în apă sau în preajma acesteia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.