Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal în Parlament: Opoziția a părăsit plenul Senatului, ca protest faţă de declaraţia comună semnată de Dragnea şi Tăriceanu / UPDATE

Inquam Photos / George Calin
Senatul Romaniei

Şedinţa de plen a Senatului a fost suspendată miercuri după ce grupurile PNL, USR şi PMP au părăsit sala în semn de protest faţă de declaraţia transmisă, în numele Parlamentului, de Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu către Departamentul de Stat al SUA privind legile justiţiei, informează news.ro.

Primii care au părăsit sala de plen a Senatului au fost cei de la PMP, care au protestat astfel faţă de decizia majorităţii PSD - ALDE - UDMR de a refuza o dezbatere asupra declaraţiei semnate de Liviu Dragnea şi Călin popescu Tăriceanu în numele întregului Parlament.

ULTIMA ORĂ - Liberalii cer declaraţie COMUNĂ a Parlamentului pe mesajul Departamentului de Stat al SUA

Propunerea dedezbatere a declaraţiei celor doi preşedinţi ai Parlamentului a venit din partea USR şi a fost susţinută de PNl şi PMP, dar a fost respinsă cu 46 de voturi ”împotrivă” şi 25 de voturi ”pentru”.

Înainte de a părăsi sala de plen, liberalii şi cei de la PMP au anunţat că se delimitează de declaraţia asumată în numele Parlamentului de Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu şi transmisă Departamentului de Stat al SUA.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.