Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL la Eurovision! Florin Chilian acuză TVR și invocă DNA

chilian.ro
florin chilian

Florin Chilian a reacționat violent pe pagina de Facebook după ce a fost eliminat din Selecția Națională Eurovision de votul juriului și se întreabă: „Oare Curtea de Conturi a României, DNA, Parchetul General nu se sesizează odată și odată în legătură cu ilegalitățile făcute de TVR pe bani publici de ani de zile, tot aranjând aceste "concursuri de creație"?!”.

Tupeu de parlamentar. Campioni la chiul, dar abonați la concedii în debut de sesiune legislativă

Îmi cer iertare. Este mai rău decât credeam că poate fi. The Yodeling undeva prin 2012 - 2013, dacă nu chiar mai devreme. Iar asta e din 2014 de la „Vocea României”. Nu era si despre originalitate #Eurovisionul asta 2017?! Partea cu iodeleit-ul este quasi identica sau e voie 4% peste tot?!

În artă nu există obiectiv, așadar aceasta este părerea mea subiectivă, evident.
Cum ziceam: #TVR #Eurovision Un aranjament jenant. Se cunoştea câştigătorul finalei nationale a #Eurovision2017. Un compozitor român cu o piesă românească despre România. O piesă românească despre cum se strâng și comunică ciobanii cu văcuțe mov pe dealurile Elveției. Cred, nu știu sigur. N-am priceput ce zic reprezentanții României pentru că nu cunosc limba română în care a fost cântată. Cam atât despre identitatea națională a reprezentării României la Eurovision 2017.

Ca să nu fiu răutăcios până la capăt, pot spune că, pe alocuri, yodele-itul fetei din semifinală seamănă prea tare cu o gargară ultrafonică venită brusc după o partidă de sex reușită numai pe jumătate. Gargara făcută în fugă, pe furiș, fix înainte de a fugi acasă, din dorința nestăvilită de a uita gustul nașpa rău din gură.

Oare Curtea de Conturi a României, DNA, Parchetul General nu se sesizează odată și odată în legătură cu ilegalitățile făcute de TVR pe bani publici de ani de zile, tot aranjând aceste "concursuri de creație"?! Deturnarea banilor telespectatorilor care dau mesaje plătite este furt din proprietetea privată!

O rușine națională. Juriul are onoarea de a ne fi trimis în genunchi - o fi puterea obișnuinței?! Nu zic, da'ntreb și eu așa... - la un concurs internațional, numai pentru a pleca de acolo în patru labe după ce vom fi fost vizitați în gură și nu numai - pe meritul nostru conferit de cele două poziții amintite - de toate celelalte delegații participante din poziția normală, în picioare, la Kiev”, scrie Florin Chilian pe pagina lui de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.