Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal la Iași! Primarul liberal Mihai Chirica: 'Să vă fie ruşine! O jăcmăneală de drumul mare'

inquamFOTO
chirica iaurt

Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, a afirmat după meciul pierdut de Poli Iaşi cu 4-1 în Copou cu Universitatea Craiova că ar trebui să le fie ruşine celor de la Liga Profesionistă de Fotbal, el afirmând că partida a fost ”o jăcmăneală de drumul mare”.

Mihai Chirica a avut sâmbătă seară trei postări pe facebook, în prima dintre acestea precizând că nu merită să faci fotbal în Liga I şi că ar trebui să le fie ruşine celor de la LPF.

Citește și: CSU Craiova a câștigat cu 4-1 la Iași, după ce a fost condusă la pauză: Moldovenii au jucat în 10 oameni din minutul 58

”Chiar nu merită să faci fotbal în Liga 1. Este o pierdere de timp şi resurse. Ruşine! De astăzi nu mai vorbesc de Liga 1, aştept ziua în care hoţia nesimţită va lăsa sportul din România sa performeze. Până atunci mă voi ocupa de sportul pentru copii! Din nou, să vă fie ruşine celor care vă ocupaţi de Liga profesionistă din România!”, a scris Chirica.

Ulterior, Mihai Chirica a avut o nouă postare, vorbind de ”o jăcmăneală la drumul mare”.

Citește și: Adrian Mititelu stabilește încă un record: A dat afară un jucător căruia doar ce îi prelungise contractul

”Copii de 7 şi 8 ani strigă “Hoţule, hoţule !” Bănui că veniseră să vadă o competiţie sportivă, nu o jăcmăneală de drumul mare! Îmi este ruşine pentru trauma prin care trec aceşti copii. Dacă acesta este fotbalul de liga 1 în România, dacă asta organizează această ligă şi dacă credeţi ca eu mai stau cu voi la masă, vă înşelaţi! Sport pentru copii! ”, a afirmat edilul ieşean.

El a revenit cu o a treia postare, scriind pe Facebook: ”Se pare că liga 1 promovează Gheboasă! Bănui ca acolo ne vreţi copiii! Vom căuta alte sporturi!”.

Citește și: Laurențiu Reghecampf, după 4-1 la Iași: 'Este exact ce v-am spus! Nu este uşor să joci împotriva noastră cu un om în minus'

Echipa Universitatea Craiova a învins sâmbătă seara, în deplasare, scor 4-1, formaţia Poli Iaşi, într-un meci din etapa a cincea a Superligii.

Iaşul a condus la pauză cu 1-0, dar în actul secund căpitanul gazdelor Alin Roman a fost eliminat. Ulterior, oltenii au înscris de patru ori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.