Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal MONSTRU în Arabia Saudită după ce Nicki Minaj, care susține drepturile gay, va avea un concert lângă Mecca: `E un univers paralel! E indecent!`

thefader.com
Nicki Minaj

Controversata cântăreaţă Nicki Minaj, cunoscută pentru versurile explicite şi costumaţiile sumare folosite, este cap de afiş al unui festival din Arabia Saudită, regat ultra-conservator.

Vezi și: HALUCINANT - Criminalul din Făget dă vina pe o icoană pentru gesturile sale: 'M-a făcut să ies din casă la 6 dimineața și să am o forță inumană'

Cântăreaţa rap va cânta pe 18 iulie la Jeddah World Fest, scrie BBC.

Odată cu anunţul prezenţei ei la festival, numeroşi utilizatori de reţele de socializare s-au arătat indignaţi.

„Imaginaţi-vă cum ar fi să vă treziţi dintr-o comă de trei ani şi primul lucru pe care îl auziţi este că Nicki Minaj deschide un festival din Arabia Saudită. Aş crede că m-am trezit într-un univers paralel”, a fost un mesaj.

Mulţi s-au întrebat dacă organizatorii au căutat-o măcar pe Google înainte de a o antama. Alţii consideră neadecvată prezenţa ei pentru că Mecca se află în apropiere de locul unde se va desfăşura festivalul.

O altă întrebare a avut un vedere autorităţile şi motivul pentru care o primesc pe vedetă în timp ce cer femeilor saudite să poarte abaya (o robă care le acoperă întreg corpul) în public.

Vezi și: Încălzirea globală aduce cinci noi specii de țânțari în România - Ce boli grave pot transmite aceștia

„Îşi va mişca fundul şi toate melodiile ei sunt indecente, despre sex şi mişcat din fund. Apoi îmi spuneţi mie să port abaya. Ce dracu'?", a spus o femeie într-un video publicat pe Twitter.

Nicki Minaj a fost criticată şi pentru faptul că susţine drepturile comunităţii gay în schimb cântă într-o ţară în care homosexualitatea este pedepsită cu moartea.

Nicki Minaj nu este primul artist care stârneşte controverse prin faptul că a acceptat invitaţia de a cânta în Arabia Saudită. Mariah Carey a ignorat apelurile făcute de grupuri ce luptă pentru drepturile omului de a-şi anula concertul din această ţară, iar rapperul Nelly a susţinut un concert „doar pentru bărbaţi”.

În ultima jumătate de an, autorităţile saudite s-au exprimat de mai multe ori cu privire la planuri de a diversifica economia ţării, astfel că restricţiile au fost diminuate uşor în ceea ce priveşte sectorul divertisment. Aceasta este o parte din strategia prinţului moştenitor Mohammed bin Salman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.