Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL NAȚIONAL în USR: Elek Levente, fostul președinte, face DEZVĂLUIRI ȘOCANTE despre ce se întâmplă, de fapt, în partid

rfi.ro
barna

Alianța USR - PLUS este zguduită de un nou scandal! După ce doi lideri s-au retras de pe lista pentru europarlamentare, ambii membri PLUS, e rândul USR să își spele rufele murdare în public.

Vicepreședintele Elek Levente, cel  care a fost președintele USR, după Nicușor Dan, a publicat, pe un forum intern, ce se întâmplă, de fapt, în interiorul Uniunii. Levente acuză că ordinea de zi și documentele sunt prezentate cu foarte puțin timp înainte de ședința conducerii, iar „subiectele neconvenabile sunt deliberat puse pe ultimele locuri pentru a fi amânate la nesfârșit”.

Citește și: Tun la capitolul imagine! Eugen Teodorovici dă o lovitură cu impact major

Levente, vicepreședintele ales cu cele mai multe voturi dintre colegii săi din USR, amintește discuțiile despre buget pe care l-a considerat superficial si pentru care „dupa doar cateva saptamani ni s-a cerut vot pe rectificare de buget campanie cu 320%”. De asemenea, el amintește despre un proiect de achizitie prin leasing financiar a peste 40 de autoturisme. „Proiectul continea o singura ofertă și ni s-a solicitat vot în ultimele 5 minute de sedință. Am solicitat timp pentru a studia proiectul deoarece impactul bugetar era de peste 230.000 euro. Din motive necunoscute pentru mine proiectul a fost retras”.

„Când intrăm în ședința de BN deciziile sunt deja luate în grupul restrâns și voturile cumpărate. Decizia în BN a devenit, din păcate, o formalitate. In acest partid totul se tranzacționează. Opiniile discordante sau critice sunt amuțite de acest grup care vorbește peste noi, iar acestea nici nu mai sunt menționate în minuta care apare cu întârziere și e bine coafată, astfel încât să pară că ar exista un consens.

Citește și: RCS&RDS a demolat concurența! Zeci de mii de români au făcut asta – Lovitură pentru Telekom, Vodafone și Orange

Protestez deci împotriva modului discreționar în care grupul majoritar își impune voința, fără dezbateri și fără să ia în considerare opiniile critice, pe care le acoperă cu vociferări ostentative și cu dispreț. Stăm minute în șir cu mâna ridicată pentru a lua cuvântul în timp ce grupul majoritar vorbește când cum și cât vrea.

Protestez pentru că președintele Dan Barna, cu care am încercat să discut de două ori despre această situație, tolerează și prin lipsa de reacție, chiar încurajează modul necolegial în care sunt tratați membrii BN neafiliați la grupul majoritar.

Citește și: Dezastru pentru Liviu Dragnea! A primit lovitura de grație – Anunț făcut de Rareș Bogdan

Protestez împotriva modului brutal prin care BN intervine în autonomia unor filiale, selectiv, incercand sa impuna conducerea care sa-i fie fidelă.

Protestez împotriva modului total netransparent prin care se fac angajări și numiri, în care se decide salarizarea și acordarea de bonusuri în Secretariatul General. In SG avem directori dar nu avem directii. Pentru unii salariul este de corporatist dar munca de bugetar.Acolo nu conteaza ce stii conteaza cine te-a adus.

Citește și: Tun la capitolul imagine! Eugen Teodorovici dă o lovitură cu impact major

L-am susținut și încă îl mai susțin pe Dan Barna, dar ce se întâmplă azi este mai aproape de PSD decât de USR. Dacă nu își va asuma această situație și nu va schimba ceva îmi va pierde susținerea”, se arată în postarea lui Levente.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.