Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LOVITURĂ: După excluderea din concursul Eurovision, TVR riscă și un proces

tvr

Ziua și scandalul pentru postul public! Dan Bittman, Călin Goia, Cezar Ouatu, Vlad Miriță, Mihai Trăistariu și alții au fost folosiți în spotul publicitar al farmaciei Catena pentru susținerea Eurovision, însă fără acordul artiștilor.

În finala Eurovision, în fimlarea expusă pe canalul Youtube al TVR, la minutul 1:06:26, este difuzat spotul Catena, unul dintre sponsorii acestui concurs, iar în imagini apar foștii reprezentanți ai Rmâniei. Nico este singura care are un contract de imagine cu farmacia, restul cântăreților nu au. Singurul lor contract este cel cu TVR la data câștigării concursului Eurovision, etapa națională.

Tăriceanu prins cu 'cioara vopsită': Legături subterane cu pionii afacerii retrocedărilor ilegale

„Chiar acum, avocaţii mei pregătesc o acţiune în instanţă. Nu m-a anunţat nimeni. Am aflat şi eu uitându-mă la Eurovision că sunt într-o reclamă. Eu nu am contract cu Catena, dimpotrivă, mi-au prejudiciat alte angajamente pe care le aveam cu alte firme şi am fost întrebat ce caută imaginea mea acolo. În România se practică acest lucru, de a pune pe prietenie sau pe nu ştiu ce considerente imaginea unui artist, probabil bazându-se pe faptul că artiştii nu prea reacţionează. Există Legea dreptului de autor, Legea dreptului la imagine, o să ne judecăm probabil. Avocaţii se vor ocupa de această situaţie… Eu am vorbit şi cu Călin Goia, şi cu Mihai Trăistariu şi probabil că şi ei vor lua nişte măsuri. Eu, unul, am considerat că trebuie să acţionez”, a declarat Dan Bittman pentru ziarulring.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.