Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL uriaș cu Simona Halep: Decizia RADICALĂ luată de sportivă

simona halep

Simona Halep a luat o decizie radicală pe care o anunțase cu mult timp înainte! Halep a anuntat ca nu va participa la Jocurile Olimpice din aceasta vara, ce vor avea loc in Brazilia, la Rio. Romanca se teme de virusul Zika, ce poate avea ca efecte, la femei, infertilitatea.

Halep anuntase de mai mult timp ca nu este sigura ca va participa, urmand sa se informeze asupra virusului, insa a luat in cele din urma o decizie cu 3 saptamani inainte de startul competitiei.

Citește și: PANICĂ la Paris: Turnul Eiffel a fost învăluit în fum / VIDEO

"Regret să vă anunț că am decis că nu voi participa la Jocurile Olimpice de la Rio. Motivul deciziei mele este îngrijorarea vis-a-vis de pericolul pe care îl poate implica virusul Zika.

După numeroase discuții cu medici și familia, am ajuns la concluzia că riscurile sunt mult prea mari pentru cariera mea sportivă și pentru sănătatea mea, mai ales ca femeie. Familia este mult prea importantă pentru mine, nu pot risca să nu îmi pot clădi una proprie, după încheirea carierei în tenis.

Citește și: Atentatul de la Nisa. Analiza in 10 puncte

Știu că Jocurile Olimpice reprezintă un eveniment foarte important și regret cu adevărat circumstanțele. Sper ca și Comitetul Olimpic și Sportiv Român și românii să respecte decizia mea. Le urez succes tuturor participanților, în special delegației noastre.

Voi continua să joc și să reprezint cu mândrie România la cât mai multe turnee, așa cum fac și acum în cadrul turneului BRD Bucharest Open.", e mesajul oficial al lui Halep.

Decizia lui Halep provoacă un scandal uriaș atât între fani, cât și între oamenii de sport din România. În timp ce COSR se baza pe o medalie câștigată de Halep, fanii consideră că Halep face figuri.

Citește și: Trista premonitie despre camioane a domnului Calvar

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.