Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal URIAŞ în şedinţa Consiliului Local al Sectorului 1. De ce au PĂRĂSIT sala consilierii USR şi PNL

scandal

Un scandal de proporţii a izbucnit miercuri după-amiază, în şedinţa Consiliului Local al Sectorului 1 din Bucureşti, când s-a ajuns la discuţia despre preluarea Rapidului de autorităţile locale. Consilierii USR şi PNL au părăsit sala în semn de protest, acuzând faptul că PSD a considerat trecut proiectul pe motiv că era nevoie de majoritate simplă, în timp ce opoziţia susţinea că e nevoie de majoritate calificată (două treimi) din voturi, potrivit ProSport.

"Am părăsit sala. Noi am cerut mereu să avem o viziune transparentă, să ştim ce se vrea. Ei nu spun nici ce, nici cum, nici nimic! Noi vrem să vedem care este proiectul, care este viziunea, cu cine, planul de afaceri. Vrem să sponsorizăm sportul, vrem să încurajăm sportul, dar nu suntem maşină de vot. Fărâmiturile de informaţii pe care ni le dă primarul, care, de fapt, nu ne-a dat nicio informaţie, nu ne conving. Consiliul Local trebuie să fie de acord cu strategia, dar nu ni se spune deloc care ar fi ideea! Ni se dă un proiect care se schimbă în ultimul moment despre un acord.", a povestit Clotilde Armand.

Citeşte şi: Poliţia, acţiune în FORŢĂ: Aproape 3000 de AMENZI şi zeci de permise REŢINUTE .

Consilierul USR Clotilde Armand a explicat gestul de a părăsi sala, alături de consilierii liberali.

"E prima dată când plecăm în timpul şedinţei de consiliu. Am vrut să fie ceva simbolic şi clar, nu suntem de acord cu parodierea democraţiei. Vrem să ştim care este proiectul primarului. Am spus asta de nu ştiu câte ori şi tot nu înţelege! Din nefericire, au suferit alţii pentru acest moment tensionat. Am propus să ne vedem de urgenţă luni, pentru a soluţiona celelalte chestiuni aflate pe ordinea de zi.", a scris Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Tragedie la Zărneşti! Cine era paraşutistul decedat: Procurorii anunţă ANCHETĂ de proporţii .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.