Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDALUL continuă: Regina Elisabeta a II-a este ȘOCATĂ de noua decizie a lui Meghan Markle

meghan markle prințul harry

Fosta actriţă Meghan Markle se va reuni săptămâna aceasta cu prinţul Harry la Londra pentru a participa la ultima apariţie publică a cuplului princiar înainte de a înceta să mai reprezinte familia regală britanică. Meghan nu intenţionează să-l aducă şi pe fiul lor, Archie, strănepotul reginei Elisabeta a II-a, fapt care a întristat-o profund pe suverană, relatează ediţia online a ziarului spaniol ABC, potrivit Agerpres.

După problemele provocate de aşa numitul "Megxit" şi neplăcerile aduse de presupusele relaţii ale fiului său Andrew cu Jeffrey Epstein, acuzat de pedofilie, regina îşi dorea foarte mult să-l întâlnească pe Archie, pe care nu l-a mai văzut în ultimele luni.

Citește și: După ce au golit rafturile, speriați de coronavirus, românii vor să dea marfa înapoi

Însă Meghan Markle a decis să nu îl ia cu ea pe Archie săptămâna aceasta în Marea Britanie, potrivit ziarului Sunday Times.

Motivul ar fi costurile mult prea mari pentru protejarea micuţului în contextul în care, cu câteva zile în urmă, Canada anunţa că nu va continua să suporte cheltuielile pentru securitatea prinţului, a soţiei acestuia şi a copilului lor. Când vor înceta să mai fie membri ai familei regale britanice, la 31 martie, cetăţenii canadieni nu vor mai plăti pentru protecţia celor trei.

Citește și: Orban lansează acuze către PSD: ‘Respingerea OUG 1/2020 în Parlament înseamnă aruncarea în aer a bugetului’

Astfel, Archie va rămâne în Canada, unde familia s-a stabilit după "Megxit", împreună cu bona şi cu buna lor prietenă, Jessica Mulroney.

Decizia a întristat-o profund pe regină, care dorea să petreacă puţin timp cu cel mai mic dintre strănepoţii ei. Elisabeta a II-a nu s-a mai aflat în prezenţa lui Archie de la naşterea micuţului în urmă cu aproape un an.

Citește și: Dana Budeanu aruncă bomba: Cine e ministrul PSD care ar urma să fie luat de DNA, după Sorina Pintea

Nici măcar la botez nu a putut să-l vadă, pentru că atunci a fost plecată din Marea Britanie. Nici de Crăciun nu a putut să fie cu el, pentru că Meghan şi Harry au petrecut sărbătorile de iarnă departe de familia regală, în SUA, unde locuieşte mama fostei actriţe.

Prin această călătorie în Marea Britanie, Meghan Markle şi prinţul Harry vor pune punct obligaţiilor regale, renunţând la titlul de "royals", pentru a porni pe propriul drum, departe de evenimentele oficiale şi de mass-media, mai ales de tabloidele care le-au provocat atâtea neplăceri.

Citește și: După ce au golit rafturile, speriați de coronavirus, românii vor să dea marfa înapoi .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.