Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDALUL din PNL capătă noi dimensiuni: Mai mulți membri acuză deciziile ca fiind abuzive și sfidătoare

PNL siglă

PNL Cavnic îl acuză pe primarul Vladimir Petruț, recent intrat în partid, că excelează la „traseism politic”, fapt care arată „inconsecvenţa în aderenţa la diferite crezuri şi idei politice”, în condițiile în care „a reușit să spulbere toate organizaţiile locale din care a făcut parte”.

Potrivit unui comunicat al PNL Cavnic transmis, duminică, și adresat conducerii PNL Maramureș, decizia de racolare a primarului din Cavinc este „abuzivă și sfidătoare”.

Citește și: Mega surpriză pentru Ion Țiriac! Cadou imens pentru acesta: Ii cedez gratuit pachetul majoritar de acțiuni

„Membrii și simpatizanții organizației PNL Cavnic au luat la cunoștință, cu stupoare, de decizia BPJ Maramureș de a-l racola ca membru PNL pe domnul Vladimir Petruț, probabil în vederea nominalizării acestuia pentru a candida la alegerile locale din 2020. Biroul operativ al PNL Cavnic se delimitează de această decizie, considerând-o abuzivă şi sfidătoare. Apreciem că organizația locală ar fi trebuit consultată în prealabil pentru a avea și punctul nostru de vedere. În primul rând, traseismul politic murdar nu este o caracteristică a organizației noastre, ori domnul Petruț Vladimir excelează în această privință, traversând până în prezent prin mai multe formațiuni politice (PSD-PPDD-UNPR-PSD-PNL). Trecutul politic al domnului Petruţ arată inconsecvenţa în aderenţa la diferite crezuri şi idei politice, reuşind până în acest moment să spulbere toate organizaţiile locale din care a făcut parte”, se arată în comunicat.

Citește și: Detalii despre soția lui Călin Popescu Tăriceanu! Cât încasează aceasta,dar și ce cadouri i-a facut soțul

Reprezentanții PNL Cavnic susțin că imaginea pe care edilul orașului și-a format-o în mediul online este complet eronată, fiind contrazisă de starea de fapt, iar faptul că PNL a avut un scor bun la alegerile europarlamentare nu i se datorează acestuia.

„Modul în care își exercită funcția de ales local este în contradicție cu valorile liberale și principiile care stau la baza administrației locale: lipsa transparenţei în furnizarea informaţiilor de interes public solicitate de nenumărate ori de către organizaţia locală sau alte persoane interesate, sumele enorme rămase neplătite care pun oraşul în perspectiva situaţiei de faliment, modul dictatorial de a lua decizii, şantajul pentru a induce o stare de frică în rândul persoanelor din instituţiile publice, minciunile în cascadă referitoare la proiecte europene şi naţionale fantasmagorice. Dorim să evidenţiem modul în care a denigrat continuu membrii PNL, în special în cadrul campaniilor pentru alegerile locale, naţionale şi europarlamentare”, se mai arată în comunicat.

Citește și: Unul dintre giganții operatorilor de telefonie mobilă taie în carne vie! Concedieri pe bandă rulantă

Primarul orașului Cavnic, județul Maramureș, Vladimir Petruț, exclus în luna martie din PSD, a trecut, vineri, la PNL, spunând că și-a dat seama, în timp, că are orientări de dreapta.

Acesta a fost membru PSD, partid din care a fost exclus în 15 martie, și a activat, de atunci, ca independent.

Citește și: Florin Cîţu continuă atacul: ‘Cine MINTE?’ .

Sâmbătă seara, liderul PNL Cavnic, Dan Daniel, a declarat pentru MEDIAFAX că își va da demisia din funcție după ce Vladimir Petruț s-a înscris în PNL și că alături de el vor demisiona și alți aleși locali.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.