Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDALUL pe buget, aruncat în AER - Oamenii lui Băsescu au 2.500 de amendamente

Mediafax
Eugen Tomac

Liderul PMP, Eugen Tomac, a anunțat, duminică, pe Facebook, că a terminat pregătirea a 2500 de amendamente la Legea bugetului de stat, acestea fiind ”inspirate din promisiunile PSD”. Acesta cataloghează proiectul de buget eca fiind ”o catastrofă marca Dragnea”.

Citește și: Codrin Ștefănescu ANUNȚĂ RĂZBUNAREA PSD după plecările la Pro România: Ne pregătim să primim între 8 şi 11 parlamentari din alte partide

”Tocmai am încheiat pregătirea celor aproximativ 2500 de amendamente ale PMP la Legea Bugetului de stat pentru anul 2019. La fel ca anul trecut, acestea sunt, ale celor care îndrăznesc să ne mintă de ani buni, realitatea fiind din ce în ce mai îngrijorătoare. Este un buget al recesiunii, un buget care nu soluționează niciuna dintre problemele mari ale României. Trebuie să alocăm bani pentru gazificarea României. Este inadmisibil ca în secolul XXI să avem în România orașe și comune care nu sunt racordate la rețelele de gaze. Acesta este bugetul catastrofă marca Dragnea. Aceasta este țara guvernată de PSD. PMP va lupta pentru fiecare dintre amendamentele pregătite și avem speranța că acestea vor fi susținute de colegii parlamentari din alte partide”,  scrie Eugen Tomac.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.