Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene de infarct: Poliția a confiscat cocaină de 80 de milioane de dolari, în Jamaica

getty
cocaina

Cocaină în valoare de 80 de milioane de dolari a fost confiscată în una dintre cele mai mari operațiuni antidrog din lume. Acțiunea a avut loc în Jamaica. Autoritățile jamaicane au confiscat cocaină în valoare estimată de 80 de milioane de dolari în una dintre cele mai mari operațiuni antidrog din țară. Oficialii au descoperit încărcătura ascunsă în interiorul unei nave de marfă în portul Kingston, a anunțat Jandarmeria din Jamaica, conform Mediafax.

Poliția a precizat că o percheziție a cargoului care venea din America de Sud a scos la iveală peste 1.500 kg de cocaină, care fusese împărțită în 50 de saci care conțineau 1.250 de pachete. Jamaica a fost folosită de mult timp ca un centru de operațiuni de către organizațiile criminale transnaționale pentru a transporta arme și droguri, inclusiv pentru a trimite cocaină în America de Nord și Europa.

Poliția nu a dat numele navei și nu au fost făcute arestări. În octombrie, agenția Interpol a anunțat că autoritățile jamaicane au realizat o captură record de 500 kg de cocaină, în valoare de aproximativ 20 de milioane de dolari, care urma să fie trimisă cu un avion privat în Canada.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.