Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE ÎNFIORĂTOARE Un bărbat dat dispărut este căutat în râul Cibin: Familia crede că a fost ucis

Inquam Photos - George Călin
Inquam barca

Un bărbat dispărut de acasă este căutat, joi, de mai multe echipaje de la ISU și Poliție în râul Cibin, din Sibiu, existând suspiciunea că acesta a fost ucis de un prieten de pahar.

Polițiștii din Sibiu, împreună cu pompierii, caută, joi, în râul Cibin, din orașul Sibiu, un bărbat despre care există suspiciunea că ar fi fost ucis, scrie mediafax.ro.

Citește și: Document din interior. S-a dat startul la ‘Vânătoarea de Amenzi’ în Poliția Română! ‘Normă’ zilnică pentru amendarea populației

Cercetările sunt conduse de un procuror criminalist din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, iar la fața locului sunt echipe complexe formate din criminaliști și specialiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu.

Surse din anchetă susțin că bărbatul ar fi fost dat dispărut de familie, care are bănuiala că acesta ar fi fost ucis și aruncat în râu de un prieten de pahar.

Citește și: Raluca Turcan, despre majorarea vârstei de pensionare la 70 de ani: Dacă un pensionar dorește să se angajeze la stat până la vârsta maximă de pensionare, o poate face .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.