Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE ȘOCANTE în România: Un bătrân și-a DECAPITAT soția cu toporul, apoi i-a dat FOC

socant

Un alt caz șochează România, după crima oribilă de la Oradea! Un bărbat din Hunedoara și-a decapitat soția cu un topor, i-a dat foc, apoi a încercat și el să își ia viața.

Conform observator.tv, bărbatul din Hunedoara i-a tăiat gâtul soției în timp ce aceasta dormea, în dimineața acestei zile. Polițiști și procurori se află acum la fața locului pentru a strânge probe. Bărbatul este în stare gravă la spital. S-a înjunghiat singur pentru a-și lua viața, dar nu a reușit.

Citește și: ȘOCANT S-a aflat cine a distribuit pozele cu Dalia Ducă împușcată în cap de fostul iubit / VIDEO

"Cercetările se fac in rem, iar echipa de procurori și polițiști este acum la fața locului. Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. Femeia, în vârstă de 69 de ani ar fi fost tăiată la gât cu toporul, de soțul ei, în vârstă de 79 de ani, pe fondul unor probleme de natură conjugală. În dimineața acestei zile, în jurul orei 7, agresorul ar fi ieșit afară din casă, plin de funingine și cu un cuțit în mână, agresat de el însuși. Au intervenit vecinii, pentru că el dăduse foc la casă și ar fi creat chiar și un focar de incendiu langă soția sa decedată, din hârtii, haine. Au reușit să oprească focul. Agresorul ar fi încercat să își curme viața, pentru că s-a tăiat în mai multe locuri: zona abdominală, zona gâtului, în zona capului. El a fost supus unei intervenții chirurgicale, iar la această oră este în afara oricărui pericol”, a declarat pentru presa locală procurorul Gina Cibian, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.