Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE ȘOCANTE într-o stație de autobuz: Patru copii au fost răniți, după ce copertina stației a căzut peste ei

breaking news stiripesurse.ro

UPDATE

Patru fraţi, cu vârste cuprinse între patru luni şi şase ani, au ajuns la spital, vineri, după ce structura şi copertina unei staţii de autobuz au căzut peste ei. Doi dintre copii sunt în stare gravă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, echipele de intervenţie au fost solicitate să se deplaseze în Dej acolo unde patru copii au fost răniţi în urma prăbuşirii unei structuri şi a copertinei dintr-o staţie de transport în comun.

Citește și: Ea este câștigătoarea show-ului Ferma Vedetelor: Ce va face cu banii

La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă SMURD, copiii fiind transportaţi cu mama lor la Spitalul Municipal Dej, scrie news.ro.

În momentul în care au fost preluaţi de cadrele medicale, copiii, care au patru luni, doi ani, patru ani şi şase ani şi care aparţin unei singure familii, erau conştienţi.

Citește și: Se pensionează la 101 ani: Cine este cel mai bătrân salariat din România și unde a lucrat

Doi dintre ei, cel de patru luni şi cel de doi ani, care se aflau într-o stare mai gravă, au fost transportaţi o ambulanţă de Serviciul Judeţean la Unitatea Primire Urgenţe Pediatrie din Cluj-Napoca pentru investigaţii de specialitate.

Deocamdată, nu s-au stabilit cauzele procuderii accidentului. Se pare, însă, că stâlpii de susţinere ai structrurii metalice erau ruginiţi.

Citește și: Judecătorii au decis: Ce cuvânt nu mai poate fi utilizat în reclamele la BERE

Știrea inițială

Patru copii, cu vârste cuprinse între patru luni şi şase ani, au fost spitalizaţi vineri, după ce au fost loviţi de copertina unei staţii de autobuz din Dej şi de structura acesteia.

"Am intervenit cu un SMURD în cazul a patru copii peste care au căzut structura şi copertina metalică ale unei staţii de autobuz din Dej. Copiii, care erau conştienţi, sunt de patru luni, doi ani, patru ani şi şase ani", se arată într-o informare a ISU Cluj, scrie agerpres.ro.

Citește și: Veste imensă pentru Simona Halep: Cadou FABULOS pentru liderul mondial – va primi ceva unic în România

Copiii mai mari, cei de patru şi de şase ani, au fost transportaţi la Spitalul din Dej iar ceilalţi doi, de patru luni şi de doi ani, au fost duşi la UPU Copii Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.