Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene sângeroase la Drobeta-Turnu Severin! O elevă a fost înjunghiată de fostul iubit, care a încercat apoi să se sinucidă cu același cuțit

politia nu treceti

Scene sângeroase la Drobeta-Turnu Severin! O elevă a fost înjunghiată de fostul iubit, care a încercat apoi să se sinucidă cu același cuțit

Scene șocante în plină stradă, în Turnu Severin. Un adolescent și-a înjunghiat iubită, apoi, cu același cuțit, a încercat să își pună capăt zilelor. Cei doi sunt elevi la Colegiul Național „Traian”, iar nefericita întâmplare a a vut loc în zona Castelului de Apă.

Tânărul s-a înjunghiat în zona gâtului cu același cuțit cu care a lovit-o pe fată de mai multe ori. Martorii spun că cei doi adolescenți, ambii în vârstă de 18 ani, ar fi avut o relație.

Cele două victime au fost transportate la spital

La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de poliție și echipaje medicale. Cele două victime au fost transportate la spital și se află în sala de operație. Din primele informații, starea atacatorului este mai gravă, relatează actualmehedinti.ro.

Se pare că tânăra ar fi plecat la spital cu un taxi, a povestit o martoră, care s-a arătat șocată de gestul adolescentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.