Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene șocante în Vrancea! Un bărbat s-a înjunghiat în burtă: Intervenție contracronometru a poliţiştilor pentru a-i salva viața

Brigada Rutiera Bucuresti
politia rutiera masina duster

Scene șocante în Vrancea! Un bărbat s-a înjunghiat în burtă:  Intervenție contracronometru a poliţiştilor pentru a-i salva viața

Un bărbat de 47 de ani dintr-o comună din jueţul Vrancea s-a înjunghiat, vineri, în torace, iar poliţiştii chemaţi la faţa locului au decis să plece cu el în întâmpinarea ambulanţei, echipajul de salvare avea de parcurs 40 de kilometri, iar bărbatul sângera abundent şi a devenit inconştient pe drum, anunță news.ro.

”În această seară, în jurul orei 18.25, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Odobeşti au fost sesizaţi prin numărul de urgenţă 112 despre faptul că, în timp ce se afla la domiciliul său în localitatea Butucoasa, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, un bărbat şi-a provocat leziuni cu un cuţit. Deplasaţi de urgenţă la faţa locului, poliţiştii au identificat un bărbat de 47 de ani, singur în imobil”, a transmis, vineri seară, IPJ Vrancea.

IPJ Vrancea a precizat că acesta era rănit, sângerând după ce şi-a înfipt un cuţit în zona toracelui

”Evaluând rapid situaţia, colegii noştri, agent Patrichi Andrei şi agent Negrea Narcis i-au oprit bărbatului sângerarea şi au solicitat ambulanţa. Pentru că în astfel de situaţii secundele sunt extrem de preţioase, au decis să plece în întâmpinarea ambulanţei care avea de parcurs peste 40 km până la domiciliul bărbatului. Andrei a continuat să aplice presiune cu pansamente în zona plăgii iar după circa 2 km parcurşi, luminile roşii şi albastre s-au întâlnit cu cele ale echipajului de ambulanţă”, au mai transmis poliţiştii.

Aceştia au precizat că pe drum bărbatul a devenit inconştient, fiind predat echipajului de ambulanţă care l-a transportat la spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.