Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schalke 04 a revenit la antrenamentele pe teren, în format redus şi cu o distanţă de 1,5 m între jucători

Schalke 04

Echipa de fotbal Schalke 04 Gelsenkirchen a revenit la antrenamentele pe teren, suspendate din cauza pandemiei de coronavirus, chiar dacă într-un format redus şi cu reguli pentru jucători, obligaţi să păstreze o distanţă de 1,5 metri între ei, pentru a respecta măsurile de siguranţă impuse de autorităţile germane tuturor cetăţenilor, informează EFE.

Ahmed Kutucu şi Benito Raman au alergat pe teren, iar apoi jucătorii au disputat o partidă de tenis cu piciorul, potrivit Mediafax.ro.

Vezi și: 'Blestemul' PDL: Ministrul Muncii anunţă că în Guvernul Orban 'există o preocupare' pentru tăierea salariilor bugetarilor

Bundesliga a fost întreruptă până la 30 aprilie, cel puţin, iar majoritatea cluburilor şi-au suspendat antrenamentele pe gazon şi au creat programe pentru ca fotbaliştii să se menţină în formă la domiciliile lor.

Cu toate acestea, unele formaţii, între care şi FC Augsburg, au revenit la antrenamente reduse, cu grupuri nu mai mari de cinci jucători şi în schimburi eşalonate.

Citește și: OFICIAL S-a lansat platforma online unde cetățenii pot înregistra documente pentru instituțiile publice

Campioana en titre, Bayern Munchen, a respins însă această posibilitate, care ar fi în conformitate cu regulile împotriva pandemiei, susţinând că, în calitate de club, ar trebui să ofere cetăţenilor un exemplu de reducere a contactelor sociale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.