Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schema de ajutor de minimis: Ministerul Economiei a deschis sesiunea de depunere a cererilor de finanţare

Radu Pop
Economica.net
investitii fonduri dezvoltare

Ministerul Economiei a deschis, luni, sesiunea de depunere a cererilor de finanţare în baza schemei de ajutor de minimis în vederea tranziţiei către economia circulară, aprobată prin Ordonanţa Guvernului nr. 27/2022 privind reglementarea unor măsuri financiare prin instituirea schemei de ajutor de minimis în vederea tranziţiei către economia circulară, conform unui comunicat al instituţiei, conform Agerpres.

"Mediul de afaceri poate accesa începând de astăzi cei 8 milioane de euro puşi la dispoziţie de Ministerul Economiei pentru investiţiile în tehnologie verde şi tranziţia la o economie sustenabilă. Tranziţia către o economie circulară reprezintă unul dintre obiectivele pe care ţara noastră şi le-a asumat ca stat membru al Uniunii Europene, iar implicarea Ministerului Economiei şi a mediului de afaceri ne arată încă o dată că doar împreună putem să transformăm economia românească într-o economie adaptată la viitorul economic european", a transmis ministrul Florin Spătaru.

Cererile de finanţare, însoţite de documentele aferente conform Ghidului solicitantului, se transmit la Registratura Ministerului Economiei.

Ministerul menţionează că orice solicitări pentru eventuale clarificări suplimentare referitoare la prevederile acestei scheme de ajutor de minimis pot fi transmise la adresa de e-mail: economie.circulara@economie.gov.ro.

Sesiunea are o durată de 30 zile lucrătoare şi este cuprinsă în perioada 19 decembrie 2022 - 31 ianuarie 2023.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.