Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schimbări radicale la cea mai aglomerată intrare în București: Începe o lucrare de mare amploare

CNAIR
constructie pasaj rutier

Una dintre cele mai aglomerate intrări în București se schimbă radical: se dă stratul unei lucrări de mare amploare. Cristian Pistol, directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), a declarat, marți, că asocieri de constructori din România, Spania, Bulgaria și Ucraina au depus oferte pentru reluarea lucrărilor la Pasajul Cernica și pentru lărgirea la patru benzi a unui sector din Centura București.

 

Cristian Pistol anunţă, marţi, într-o postare pe Facebook, că asocieri de constructori din România, Spania, Bulgaria şi Ucraina au depus oferte pentru reluarea lucrărilor la PasajulCernica şi lărgirea la patrubenzi a sectorului din Centură Bucureşti (DNCB) DN2 – A2, potrivit News.ro.

 

Cele cinci asocieri sunt:

 

- Asocierea MARISTAR COM SRL (lider) – HYDROSTROY AD – PATSTROY VDH EAD (România – Bulgaria)

- Asocierea CONI SRL (lider) – GOTT STASSE SEL – PERFECT CONSULT EUROPE SRL – INFRA EXPERT AD (România – Bulgaria)

- Asocierea PRECON TRANSILVANIA SRL (lider) – SELINA SRL – IBB-HIB ROMANIA SRL (România)

- Asocierea ROMAIR CONSULTING SRL (lider) – OYL COMPANY HOLDING AG SRL – OPR ASFALT SRL – OBRAS PUBLICAS Y REGADIOS SA (România - Spania)

- Asocierea CONCELEX SRL (lider) – X-WAY INFRASTRUCTURE SRL – BOG’ART SRL – AUTOMAGISTRAL PIVDEN SRL (România - Ucraina)

Pistol precizează că valoarea estimată a contractului este de peste 458 milioane lei (fără TVA), iar sursa de finanţare va fi asigurată din Fonduri Europene Nerambursabile.

Durata contractului este de 24 de luni, din care 6 luni perioada de proiectare şi 18 luni durata de execuţie a lucrărilor.

Între altele, contractul are ca obiectiv lărgirea la 4 benzi a Centurii Bucureşti pe o lungime de aproximativ 11 km, realizarea unui pasaj de 400 de metri peste DJ301 la Cernica, construirea unui pasaj rutier peste calea ferată Bucureşti - Constanţa, în lungime de aproximativ 124 metri, dar şi realizarea unuin pasaj rutier peste calea ferată Bucureşti - Olteniţa, în lungime de aproximativ 105 metri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.