Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Școlile doctorale vor fi evaluate de un organism internațional

teza de doctorat

Toate școlile doctorale din România vor fi evaluate de un organism internațional, în cadrul unui proiect european. În plus, universitățiile vor trebui să își autoevalueze propriile școli doctorale.

Anunțul a fost făcut de ministrul Educației, Adrian Curaj, prezent la dezbaterea privind reforma curriculară organizată de Federația Sindicatelor din Educație „Spiru Haret”.

„Oriunde în lumea asta transformările serioase încep uitându-te tu la tine însuți. Sunt invitate să își facă autoevaluarea și am anunțat că pregătim - până acum știți foarte bine că nu am putut pentru că nu au fost deschise toate apelurile - un proiect, îl voi lăsa și moștenire colegilor mei, de evaluare internațională a școlilor doctorale din România. Sunt multe școli doctorale, sunt peste 300, le-ați văzut deja în site-ul Ministerului, nu au mai fost până acum. (...) Sigur, nu pot promite că vor fi evaluate tot anul acesta, pentru că evaluarea a 70 de universități ne-a luat 2 ani. Dar atunci când ai proiectul și ai obligația deja stabilită într-un proiect european, am încredere că va duce la un proces, dincolo de prezența mea scurtă de anul acesta”, a declarat Adrian Curaj, citat de Hotnews.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.