Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se anunță miting pro-Piedone în fața Penitenciarului Rahova: 'Noi știm că Piedone este nevinovat și că a fost condamnat pe nedrept!'

Radu Pop
romaniatv.net
Cristian Popescu Piedone

Duminică, 15 mai, de la ora 16.00, susținătorii lui Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5 care tocmai a fost condamnat definitiv la închisoare în dosarul Colectiv, organizează un miting de susținere a edilului, în fața Penitenciarului Rahova. Organizatorii au creat un eveniment pe Facebook dedicat mitingului și susțin că Piedone este nevinovat și a fost condamnat pe nedrept.

„MITING - DIN INIMĂ PENTRU PIEDONE

Având în vedere numeroasele propuneri venite din partea locuitorilor Sectorului 5 de a ieși în stradă pentru a-l susține pe primarul nostru, Cristian Popescu Piedone, vă așteptăm duminică, 15 mai, ora 16:00, în fața penitenciarului Rahova, pentru a-i arăta acestuia că suntem alături de el, chiar și în aceste momente de cumpănă! Noi știm că PIEDONE este NEVINOVAT și că a fost condamnat pe nedrept!

DE CE SĂ VII ALĂTURI DE NOI?

Și tu i-ai cerut să facă un parc în care să se joace copilul tău? L-a făcut? Atunci merită 10 minute din timpul tău! Contează enorm!

Și tu i-ai cerut noi locuri de parcare și le-a făcut? Atunci merită 10 minute din timpul tău! Contează enorm!

Și tu i-ai cerut să-ți reabiliteze blocul și Piedone a ținut cont de cerința ta? Atunci merită 10 minute din timpul tău! Contează enorm!

Și tu îl apreciezi pentru dragostea și ajutorul pe care le-a oferit copiilor și bătrânilor din sector? Atunci merită 10 minute din timpul tău! Contează enorm!

Și tu vrei să îl susții pe singurul primar care a reușit să schimbe fața sectorului 5 și care era zi de zi printre oameni, pe stradă? Atunci merită 10 minute din timpul tău! Contează enorm!

Și tu vrei să fii alături de OMUL Piedone? Atunci merită 10 minute din timpul tău! Contează enorm!

Și tu consideri că a fost condamnat pe NEDREPT doar pentru că poartă numele de Piedone? Atunci merită 10 minute din timpul tău! Contează enorm!

Dacă ai oricare alt motiv pentru care vrei să fii alături de Piedone, te așteptăm și pe tine alături de noi duminică!”, transmit organizatorii.

CONTEXT

Magistrații Curții de Apel București au decis joi pedepsele pentru inculpații în dosarul Colectiv. În mare parte este vorba de pedepse înjumătățite față de decizia din fond.

Cristian Popescu Piedone, fost primar al Sectorului 4, a fost condamnat la 4 ani, față de 8 ani și 6 luni cât a fost pedeapsa pe fond.

Joi seara, Piedone a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.