Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se anunta noi investitii!

Comunidad de Madrid/AFP via Getty Images
coronavirus spania
În contextul reluării progresive a activității economice la nivel european, Ambasadorul României în Regatul Spaniei, Gabriela Dancău, reia dialogul cu marile companii spaniole interesate de proiecte de investiții în România. Astfel, la 2 iunie a.c., ambasadorul român a participat la o reuniune prin videoconferință cu directorul general al Grupului TSK, una dintre companiile spaniole importante în sectorul ingineriei infrastructurii energetice.
Ambasadorul român a încurajat compania spaniolă să pună România pe harta investițiilor sale în străinătate și a trecut în revistă instrumentele prin care ambasada poate sprijini în procesul analizei necesare pentru luarea deciziei de intrare pe piață. Discuția a continuat cu o prezentare a oportunităților de investiții în sectoarele mediului și energiei din România în următorii 10 ani, domenii în care Grupul TSK are o experiență relevantă la nivel mondial. S-a pus accentul în mod special pe investițiile în producția de energie din surse regenerabile și pe principalul mecanism de finanțare a unor astfel de investiții la nivel european – Fondul de Modernizare (10d).
Partea spaniolă și-a manifestat interesul pentru piața românească, în special în proiectele din sectorul energiilor regenerabile. De asemenea, reprezentantul TSK a transmis intenția companiei de a participa la dezvoltarea unor astfel de proiecte în colaborare cu companii românești. Discuțiile tehnice vor continua în următoarele săptămâni între echipa Biroului de promovare economică a ambasadei și managementul companiei spaniole.
Scrie pe pagina de facebook, Ambasada Romaniei la Madrid

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.