Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se anunță proteste de amploare: Corupția ucide cheamă lumea în Piața Victoriei, sâmbătă, pentru a-l debarca pe Florin Cîțu

USR-PLUS i-a cerut demisia lui Florin Cîțu, după ce premierul l-a demis pe Stelian Ion din funcția de ministru al Justiției. Liderii USR-PLUS au anunțat că dacă premierul nu demisionează, vor vota orice moțiune de cenzură împotriva sa.

Alături de USR-PLUS sunt și protestatarii cunoscuți generic ”#rezist”. Astfel, comunitatea ”Corupția ucide” incintă la proteste masive care să ducă la căderea guvernului Cîțu. Sâmbătă, între orele 18:00 și 23:00, un protest este programat a avea loc în Piața Victoriei, chiar în fața sediului guvernului. Alături de anunţul evenimentului, postarea de pe Facebook include şi o fotografie modificată a premierului, în care îi sunt adăugate mustaţa şi dantura lui Liviu Dragnea.

Citește și: VIDEO Dan Barna anunță că USR-PLUS intră în ședință ca să stabilească cu cine bate palma, cu PSD sau cu AUR

„Am protestat ani de zile pentru o Justiție Independentă. Astăzi, ea este încă o dată asaltată, doar că de data asta de către liberalii care promiteau în campanie că vor face reforme și că ei nu sunt ca PSD!

Îi demite pe rând miniștrii incomozi, care îndrăznesc să facă acele reforme promise oamenilor care au ieșit ani de zile la proteste. Prima dată a fost Vlad Voiculescu, demis de la Ministerul Sănătății pe motiv că nu s-a consultat cu premierul care nu răspundea apelurilor, pe nici una dintre căile de comunicație pe care le avea la îndemână, în timp ce motivul real era concursul de la Casele de Sănătate. Acum a venit rândul lui Stelian Ion, ministrul Justiției, care nu a acceptat să treacă din pix PNDL 3, un program de dezvoltare locală, care în forma actuală nu reprezintă nimic altceva decât un aspirator de bani de la buget și mită pentru primarii care i-ar aduce voturi în lupta internă pentru șefia PNL lui Cîțu. Săvârșește abuz de putere, la fel ca Liviu Dragnea, pe care îl blama la televizor, dar îl admira în secret”, e mesajul comunității ”Corupția ucide”.

Citește și: Bucureștiul lui Nicușor Dan: Rămași fără apă caldă în spitale, pacienții sunt înghesuiți în secții cu boilere electrice .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.