Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se pune la cale DĂRÂMAREA Guvernului: Ludovic Orban dă detalii despre ce urmează să facă PNL

Inquam Photos
Ludovic Orban

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, la Sibiu, că săptămâna viitoare, după întrunirea Biroului Politic Național și a grupurilor parlamentare, se va decide o eventuală moțiune de cenzură pentru sesiunea din toamnă, scrie Mediafax.

Întrebat despre o eventuală moțiune de cenzură împotriva Guvernului, în sesiunea din toamnă, Ludovic Orban a declarat că duminică va fi Biroul Politic Național al PNL și se va decide strategia partidului pentru sesiunea din toamnă.

„Vom discuta acest subiect săptămâna viitoare (despre moțiunea de cenzură – n.r.). Duminică avem întrunirea Biroului Politic Național și a grupurilor parlamentare ale PNL, la care vom dezbate strategia viitoarei sesiuni parlamentare și obiectivele pe care ni le stabilim, precum și prioritățile legislative ale partidului pentru sesiunea parlamentară care începe în toamnă”, a răspuns Orban.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu, după ce Klaus Iohannis a spus că Guvernul PSD a gazat și bătut românii: 'Ca neamț, să vorbești de gazare trebuie să ai mult curaj'

Ludovic Orban a fost prezent, vineri, la Sibiu, la ședința Biroului Executiv al PNL, la care a venit și președintele Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.