Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SE SCUZĂ Deputata PENIBILĂ care a urat 'Fericiun Crecit' zice că a GAFAT din cauza emoțiilor: 'Nu văd nimic tragic'

www.observatorul.md
Aliona Pilipetcaia

"În raionul nostru locuiesc cei mai buni oameni. Va felicit cu ocazia Revelionului! "Fericiun Crecit!", a spus deputatul PSRM, Aliona Pilipeţcaia, arată publika.md.

Înregistrarea video cu această felicitare a fost distribuită activ pe reţele de socializare. Oamenii au criticat la greu greşeala admisă de deputat.

De asemenea, mai mulţi internauţi au făcut haz de necaz şi au schimonosit numele deputaţilor şi miniştrilor PSRM. La aceste acţiuni ale unor utilizatori de reţele de socializare a reacţionat chiar şi premierul Ion Chicu, care, ironic, a apreciat cu nota "dzece" astfel de postări, mai arată sursa citată.

Citeşte şi: ANP a refuzat-o pe Oana Zamfir, de la Antena 3, să facă un interviu cu Liviu Dragnea - A semnalat situaţia unui ministru şi insistă cu demersul său

Solicitată de Publika TV, Aliona Pilipeţcaia, a explicat că a admis această greşeală din cauza emoţiilor. De asemenea, ea dat asigurări că frecventează cursurile de limbă română pentru a evita astfel de erori pe viitor.

"A fost o urare sinceră cu ocazia frumoaselor sărbători de Crăciun. Greșeala a fost comisă involuntar, dar nu văd nimic tragic. Da, sunt vorbitoare de limba rusă, am avut emoții care orice om obișnuit", a spus deputatul PSRM, Aliona Pilipeţcaia.

Până a deveni deputat, Aliona Pilipeţcaia a fost consilier din partea socialiştilor în consiliul raional Soroca și a condus organizația teritorială a PSRM.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.