Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se vede Cătălin Predoiu în Guvernul Ciolacu? Ministrul Justiției ridică din umeri: 'Nu am citit acel protocol, nu ştiu cum funcţionează'

catalin predoiu

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a declarat, miercuri, că se va alinia deciziilor pe care le vor lua liderii coaliţiei de guvernare, la rotaţia premierilor, în privinţa miniştrilor care vor rămâne în Guvern.

Predoiu a fost întrebat dacă după rotaţia premierilor din luna mai se mai vede în Guvern.

"Din câte ştiu, această procedură politică se va desfăşura pe baza unui protocol politic încheiat între partide. Eu sunt jurist. Nu pot să comentez ceva ce nu am văzut. Nu am citit acel protocol, nu ştiu cum funcţionează. În mod cert mă voi alinia deciziilor pe care le vor lua reprezentanţii coaliţiei şi ai celor trei partide", a spus Predoiu la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că liberalii, colegii săi de partid, nu i-au reproşat, personal, faptul că nu s-a discutat în interiorul partidului despre proiectele de lege care modifică Codul penal şi Codul de procedură penală.

"Cu privire la consultarea cu PNL, am fost prezent la grup. Cine îmi reproşează? Mie, personal, nu mi-au reproşat, dar pot să vă spun un singur lucru - că am avut discuţii la grupul parlamentar al PNL. Am avut discuţii chiar şi la grupul parlamentar al PSD, spre nemulţumirea sau poate mirarea unora dintre colegii din Opoziţie. Au dat buzna peste noi acolo cu microfoane, cu telefoane, cu camere de filmat, de parcă cine ştie ce se întâmpla. Era o şedinţă la care un ministru a fost invitat de un grup parlamentar al coaliţiei. M-am prezentat, dovadă că sunt deschis acestor dezbateri şi rămân în continuare deschis", a menţionat Predoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.