Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Lăzăroiu, despre Klaus Iohannis: 'Dacă e jucător, probabil că o face mult mai discret decât a făcut-o Traian Băsescu'

basescu iohannis

Sociologul Sebastian Lăzăroiu consideră că, dacă preşedintele Klaus Iohannis este unul jucător, probabil o face mai mult mai discret decât a făcut-o Traian Băsescu, despre care a afirmat că era transparent în jocul lui.

Sebastian Lăzăroiu a fost întrebat duminică, la Prima TV, dacă i se pare că Iohannis este un preşedinte jucător, cum a fost Traian Băsescu.

“La suprafaţă nu se vede jocul. Dacă e preşedinte jucător, e clar că joacă... Traian Băsescu juca transparent, era transparent în jocul lui. El nu ascundea când a trebuit să îşi pună candidatul, când a susţinut-o pe Elena Udrea, a zis o susţin pe Elena Udrea, Blaga nu e bun de preşedinte. Klaus Iohannis nu a dat un niciodată un semnal explicit, asta nu înseamnă că nu ştie toată lumea că îl vrea pe Florin Cîţu. Dar nu s-a expus, cred că asta...dacă e jucător probabil că o face mult mai discret decât a făcut-o Traian Băsescu. Uneori se văd jocurile chiar dacă nu sunt la suprafaţă, poţi să intuieşti”, a afirmat Lăzăroiu.

Citește și: VIDEO Ludovic Orban îl rupe pe Klaus Iohannis, din cauza sondajelor: 'Suntem considerați principali responsabili. Noi, zicând Klaus Iohannis, Florin Cîțu, PNL' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.