Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secretarul general al PSD dezvăluie motivul pentru care Iliescu și Năstase NU au fost invitați la Congres

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam congres psd sala

Marian Neacşu, secretar general al PSD, a declarat luni, legat de neinvitarea foştilor preşedinţi PSD la Congresul de sâmbătă, că îşi asumă "scăparea", dar nu s-a dorit ca foştii lideri să fie prezenţi la un eveniment care se anunţa tensionat.

"Nu şi-a uitat partidul foştii preşedinţi, cum nu îşi uită istoria. Ţinem la istoria noastră şi mai veche şi mai recentă. Să sunem că a fost o scăpare. Mi-o asum. Nu e o scăpare premeditată, aveau mult loc în primul rând, cred că am avut în vedere cum se prefigura era un congres nu prea liniştit. Din fericire nu a fost aşa. Istoria partidului, reprezentată de foştii preşedinţi, să nu fie participativă în partea negativistă. Să spunem aşa. Mi-aş fi dorit ca foştii presedinţi să nu fie implicaţi în acţiunile de frondă pe care unii colegi le-au pregătit pentru congres. Din fericire ele nu s-au mai întâmplat, dar noi nu aveam de unde să ştim treaba asta", a declarat Marian Neacşu, secretar general al PSD, potrivit Mediafax.

De la Congresul PSD de sâmbătă au lipsit foştii preşedinţi ai partidului, printre care Ion Iliescu, Adrian Năstase sau Victor Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.