Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secţia de Neonatologie a Spitalului Judeţean Galaţi, dotată cu aparatură în valoare de peste patru milioane de lei

terapie intensiva, spitalul județean de boli infecțioase cluj

Secţia de Neonatologie a Spitalului Judeţean Galaţi, dotată cu aparatură în valoare de peste patru milioane de lei

Secţia de Neonatologie a Spitalului Judeţean Galaţi va fi dotată cu aparatură de ultimă generaţie printr-un contract de finanţare cu fonduri europene în valoare de peste 4 milioane de lei. Vor fi achiziţionate, între altele, aparate de ventilaţie mecanică, ventilatoare NCPAP, incubatoare hibrid, monitoare de semne vitale, injectomate, pompe de perfuzie.

”Şansă la viaţă pentru nou-născuţi. Aducem aparatură medicală de ultimă generaţie pentru dotarea terapiei neonatale de la Spitalul Judeţean. Ştiu câtă emoţie, grijă şi durere se ascunde în sufletul unui părinte al cărui copil s-a născut mult mai devreme (prematur). Astfel, nu am semnat doar un simplu contract de finanţare, ci un contract care va oferi şansă la viaţă bebeluşilor. În spatele fiecărui aparat de monitorizare a semnelor vitale sau de ventilaţie, se ascunde o poveste de viaţă şi o luptă pentru a oferi acestor nou-născuţi şansa la o viaţă sănătoasă”, a scris, pe pagina sa de Facebook, preşedintele CJ Galaţi, Costel Fotea.

Potrivit lui Fotea, vor fi achiziţionate aproximativ 40 de echipamente medicale noi, unele dintre acestea pentru prima dată în dotarea Spitalului Judeţean Galaţi. Se vor achiziţiona aparate de ventilaţie mecanică, ventilatoare NCPAP, incubatoare hibrid, monitoare de semne vitale, injectomate, pompe de perfuzie, mixer de aer-oxigen pentru sală de naşteri şi pentru sală operaţii cezariene, monitor de semne vitale sală naşteri, monitor de semne vitale sală operaţii cezariene, monitor transcutanat de gaze, ventilator de transport cu FiO2 reglabil 21-100%, incubator de transport şi masă radiantă cu monitor de resuscitare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.