DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Şefii DNA şi DIICOT, minoritari în propriile direcţii - Bologa şi Pâţu vor să trimită în judecată magistraţi fără aviz de la CSM

Inquam Photos / Octav Ganea
crin bologa

Puţin peste 1000 de magistraţi, dintre cei aproximativ 10.000 în funcţie în România, semnează o petiţie prin care se opun introducerii unui aviz al CSM la trimierea în judecată a judecătorilor şi procurorilor, aviz introdus de Comisia juridică a Camerei Deputaţilor în proiectul legii privind desfiinţarea SIIJ. Pe lista semnatarilor se află şi şefii DNA şi DIICOT, Crin Bologa, respectiv Oana Daniela Pâțu. Cei doi se află însă în minoritate în raport cu propriii subalterni.  Doar 33 de procurori DNA, dintre cei aproape 140, şi 34 de procurori DIICOT, dintre cei aproape 260, semnează petiţia lansată de Asociaţia "Forumul Judecătorilor".

Aşa cum STIRIPESURSE.RO nota anterior, peste 60% dintre semnatari sunt de la judecătorii şi parchete de pe lângă judecătorii, adică magistraţi începători, care nu au avut ocazia să simtă pe pielea lor abuzurile DNA din perioada 2014-2018. Niciun judecător de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie nu se află pe lista semnatarilor. Aproximativ 250 de semnatari sunt de la tribunale şi parchete de tribunal, 65 sunt de la curţi de apel şi parchete de curţi de apel.

"Aşa-numitele 'garanţii' care însoţesc proiectul legii de desfiinţare a SIIJ, conform raportului adoptat de Comisia juridică a Camerei Deputaţilor, sunt inacceptabile într-un stat de drept. Condiţionarea trimiterii în judecată a judecătorilor şi a procurorilor, pentru săvârşirea anumitor infracţiuni, în special cele de corupţie, de încuviinţarea Consiliului Superior al Magistraturii constituie un 'filtru' neconstituţional şi scade încrederea publică în actul de justiţie, deoarece riscă să fie percepută ca o 'garanţie a impunităţii' magistraţilor suspectaţi de corupţie sau ca o 'superimunitate'", se arată într-un comunicat al Forumului Judecătorilor.

Potrivit acestora, crearea unui corp de magistraţi incoruptibili, oneşti şi profesionişti exclude acordarea unor astfel de imunităţi de care niciun cetăţean obişnuit nu se "bucură".

"Conform art. 16 alin. (1) şi (2) din Constituţia României, 'cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări. Nimeni nu este mai presus de lege', magistraţii neputând fi situaţi deasupra cetăţenilor obişnuiţi. Mai mult, în acest fel se deschide calea spre crearea de privilegii şi pentru alte categorii sociale", mai arată semnatarii.

Magistraţii susţin că încuviinţarea prealabilă din partea unui organ administrativ "este incompatibilă cu valorile statului de drept", deoarece reprezintă un "privilegiu inadmisibil" şi un filtru pentru ca magistraţii să nu poată fi anchetaţi penal, ceea ce va asigura impunitate, "fapt de neconceput în societăţi democratice stabile".

"De asemenea, această încuviinţare este contrară principiului independenţei justiţiei, deoarece justiţia este înfăptuită doar de instanţele de judecată, nu şi de Consiliul Superior al Magistraturii, care este un organ administrativ şi are rolul de instanţă de judecată doar în domeniul răspunderii disciplinare. Nu se poate susţine sub nicio formă necesitatea implicării directe, nemijlocite, a unor organe administrative, cu atribuţii extrajudiciare, de tipul secţiei pentru judecători/procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, în activitatea obişnuită a unui procuror, sub forma încuviinţării trimiterii în judecată a judecătorilor, respectiv a procurorilor cercetaţi penal. Pentru verificarea legalităţii rechizitoriilor, Codul de procedură penală a prevăzut etapa camerei preliminare", se menţionează în memorandum.

Potrivit judecătorilor şi procurorilor, încuviinţând trimiterile în judecată, ambele secţii ale CSM ar deveni un fel de "superiori ierarhici ai procurorilor de caz", ceea ce ar contraveni art. 132 alin. (1) din Constituţia României. "Potrivit normei constituţionale, procurorii îşi desfăşoară activitatea potrivit principiului legalităţii, al imparţialităţii şi al controlului ierarhic, dar acest control ierarhic se efectuează exclusiv în cadrul Ministerului Public, de către procurori ierarhic superiori, iar nu de organe administrative din afara Ministerului Public", spun semnatarii.

Mai mult, în memorandum se afirmă că limitarea încuviinţării prealabile la infracţiunile contra înfăptuirii justiţiei, de corupţie şi de serviciu ori a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie "este inexplicabilă" şi se poate crede că scopul este acela de control al anchetelor privind corupţia din magistratură, fiind practic un filtru propus doar pentru magistraţii suspectaţi de corupţie, care trebuie protejaţi de un organ administrativ, înainte ca o instanţă de judecată independentă să pronunţe o soluţie prin care să constate vinovăţia sau nevinovăţia magistratului anchetat.

Magistraţii solicită "parlamentarilor de bună credinţă" să nu voteze proiectul de lege în forma adoptată de Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi din Camera Deputaţilor.

"Susţinem obiectivul declarat al proiectului de lege, respectiv desfiinţarea Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, obiectiv pe care sperăm ca puterea legislativă să îl îndeplinească în cel mai scurt timp. Cu toate acestea, modificările operate în comisia juridică a Camerei Deputaţilor pot sabota lupta anticorupţie în egală măsură ca existenţa Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie", se menţionează în memoriu.

De asemenea, semnatarii solicită preşedintelui Camerei Deputaţilor să sesizeze "urgent" Comisia de la Veneţia şi GRECO cu privire la acest proiect legislativ.

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a dat, joi, raport favorabil proiectului privind desfiinţarea Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie, adoptând şi un amendament al deputatului minorităţilor naţionale Ionel Stancu, care prevede că magistraţii pot fi trimişi în judecată doar cu încuviinţarea CSM. Proiectul urmează să intre în dezbaterea plenului Camerei Deputaţilor, care este primul for sesizat. Senatul este Cameră decizională.

Lista semnatarilor:

 1. Iulia Lulciuc – Curtea de Apel Suceava
 2. Nicoleta Arpinte – Parchetul de pe lângă Judecătoria Dorohoi
 3. Ștefana Cărășel – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București
 4. Iulian Dirzeanu – Tribunalul București
 5. Alexandru Cosmin Ghinea – Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea
 6. Andrei Soare – Judecătoria Brașov
 7. Mihai Cepeș – Judecătoria Timișoara
 8. Florin Sohorca – Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia
 9. Laura Camelia Candale – Tribunalul Bistrița Năsăud
 10. Dumitrache Adina Pretoria – Curtea de Apel București
 11. Marilena Mircioi – Tribunalul Constanța
 12. Rus Lavinia – Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara
 13. Alina Andrițoiu – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 București
 14. David Maricel – Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov
 15. Madalina Birlog – Tribunalul București
 16. Alina Gioroceanu – Tribunalul Olt
 17. Necula Mihai – Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești
 18. Cristina Moisa – Curtea de Apel Brașov
 19. Ramona Grațiela Milu – Curtea de Apel Brașov
 20. Vieriu Tudor Ionut – Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău
 21. Claudiu Botogan – Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj
 22. Marian Clement Virgil – Parchetul de pe lângă Judecătoria Gherla
 23. Paiusi Marius – Parchetul de pe lângă Tribunalul București
 24. Cosmin Ungureanu – Parchetul de pe lângă Tribunalul Valcea
 25. Florian Costin – Tribunalul Galați
 26. Daniel Ungureanu – Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat
 27. Patras Alexandra Maria – Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași
 28. Laurențiu Grecu – Tribunalul Mehedinți
 29. Ioana Maftei – Judecătoria Brașov
 30. Padeanu Catalina – Judecătoria Craiova
 31. Corda Liviu Tiberiu – Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj
 32. Alina Mihaela Niță – Tribunalul Neamț (delegată la Judecătoria Roman)
 33. Anca Roxana Giurgean – Judecătoria Năsăud
 34. Moroiu Laura – Judecătoria Piatra-Neamt
 35. Tudor Filip – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 București
 36. Ursuț Cristian – Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea
 37. Cristina Tapliuc – Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași
 38. Simon Ligia – Tribunalul Maramureș
 39. Enescu George – Parchetul de pe lângă Tribunalul București
 40. Voiculescu Mădălina – Parchetul de pe lângă Tribunalul București
 41. Bocai Tudor Florin – Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara
 42. Ursa Paul Ionel – Parchetul de pe lângă Judecătoria Zărnești
 43. Pascaru Andrei Răzvan – Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău
 44. Mehedin Crina – Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov
 45. Bradu Andreea Mihaela – Tribunalul București
 46. Popa Mihai – Parchetul de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede
 47. Adrian Țîrlea – Parchetul de pe lângă Tribunalul București
 48. Ardelean Cristian – Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor
 49. Tanasă Cătălina-Elena – Judecătoria Bicaz
 50. Cobiscan Alexandru – Tribunalul București
 51. Cozmei Daniela – Judecătoria Iași
 52. Stanciu Gabriela – DNA Constanța
 53. Marinel Nicolae – Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt
 54. Vîntu Ana Maria – Judecătoria Bistrița
 55. Ciocan Radu Andrei – Tribunalul București
 56. Marilena Neacsu – Tribunalul București
 57. Buzoianu Mihaela Alexandra – Parchetul de pe lângă Judecătoria Călărași
 58. Ioana Maria Cîmpean – Judecătoria Timișoara
 59. Fânariu Ștefan – Parchetul de pe lângă Judecătoria Pașcani
 60. Razlog Ana Maria – Judecătoria Galați
 61. Ioan Fundatureanu – Curtea de Apel Pitești
 62. Cadea Carmen Oana – Curtea de Apel Brașov
 63. Taghiev Ramona – Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău
 64. Gherghina Alina Nicoleta – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 București
 65. Ionescu Bogdan – Judecătoria Videle
 66. Trufan Andrei Radu – Judecătoria Baia Mare
 67. Alexandru Bogdan Anghel – Parchetul de pe lângă Judecătoria Segarcea
 68. Rusu Larisa – Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani
 69. Coralia Lapadat – Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara
 70. Ailene Ancuta – Judecătoria Iași
 71. Cristina Boaje – Tribunalul București
 72. Anca Gheorghiu – Tribunalul București
 73. Curici Seia Iasmina – Parchetul de pe lângă Judecătoria Deta
 74. Balasanu Alexandru – Judecătoria Botoșani
 75. Bic Iustin – Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia
 76. Alina Gabriela Simionescu Baron – Judecătoria Sectorului 4 București
 77. Georgeta Ciungan – Tribunalul Bihor
 78. Simion Daniel Ștefan – Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași
 79. Jarca Cristian – Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare
 80. Thea Zinca – Tribunalul Bihor
 81. Meszar Alexandru – Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei
 82. Alina Neculai – Curtea de Apel Suceava
 83. Ștefăniță Gogea – DIICOT Brașov
 84. Volintiru Alexandru Nicolae – Judecătoria Sectorului 1 București
 85. Zaharia Georgel – Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași
 86. Oana Stroiu – Curtea de Apel Brașov
 87. Rus Bogdan-Florin – Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța
 88. Hanganu Ioana Luciana – Curtea de Apel Bacău
 89. Ana Mureșan –  Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București  (delegată la DNA)
 90. Ionuț Militaru – Curtea de Apel București
 91. Lucian Manoloiu – Judecătoria Slatina
 92. Daniel Verives – Judecătoria Podu Turcului
 93. Bojin Claudia – Tribunalul Constanța
 94. Viorel Munteanu – Curtea de Apel Bacău
 95. Alexandru Florea – DIICOT Alba Iulia
 96. Pîrlog Bogdan Ciprian –  Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar București
 97. Dorobanțu Radu – Judecătoria Bacău
 98. Popa Marius – Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu
 99. Bargan Claudia – Tribunalul București
 100. Filip Radu Daniel – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 București
 101. Răzvan Tuduce – Judecătoria Aiud
 102. Mirică Raluca – DNA
 103. Ionescu Ruxandra – Parchetul de pe lângă Tribunalul București
 104. Andrei Doncea – Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu
 105. Flore Danina Oana – Judecătoria Timișoara
 106. Ioana Vlaston – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 București
 107. Sas George Florin – Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor
 108. Bulat Sergiu – Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău
 109. Adina Fundatureanu – Curtea de Apel Pitești
 110. Vilceanu Florin – Tribunalul București
 111. Buzamăt Irina – Judecătoria Brăila
 112. Diana Toma – Judecătoria Ploiești
 113. Cristea Ștefan Georgian – Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași
 114. Pasea Irina – Judecătoria Calafat
 115. Focșa Lavinia – Judecătoria Sectorului 1 București
 116. Marius Romaș – Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea
 117. Bondar Elena Teodora – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 București
 118. Teliceanu Viorel – Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța
 119. Florea Radu –  Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda
 120. Ioana Raluca Scurtu – Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova
 121. Naghiu Dida Adina – Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor
 122. Niculescu Oana – Curtea de Apel Timișoara
 123. Sorina Marinaș – Curtea de Apel Craiova
 124. Liviu Mihai Urziceanu – Judecătoria Arad
 125. Radu Adrian – Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov
 126. Tomescu Alexandra Sorina – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București
 127. Vieriu Dorina – Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman
 128. Văduva Maria Valentina – Tribunalul Olt
 129. Carmina Elena Brindusi – Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș
 130. Cătălina Stoian – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 București
 131. Alexandra Manescu – Turești
 132. Ispas Angela Bianca – Parchetul de pe lângă Judecătoria Săliște
 133. Oana Apetri – Judecătoria Târgu Neamț
 134. Obreja Dan – Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș
 135. Galatan Anisoara – Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara (delegată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare)
 136. Andone Alina Mădălina – Judecătoria Sectorului 1 București
 137. Nedea Cristina – Judecătoria Sectorului 1 București
 138. Sadîc Zafer – Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța
 139. Cudalb Adrian Dan – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 București
 140. Diremia Vlad – Parchetul de pe lângă Judecătoria Roșiori de vede
 141. Baran Florin – Parchetul de pe lângă Tribunalul București
 142. Carnariu Mihai Madalin – Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare
 143. Iordache Valeriu – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 București
 144. Ciornei Dan Constantin – Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia
 145. Răzvan Alexandru Băra – Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov
 146. Cristea Ana – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 București
 147. Claudiu Sandu – Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov
 148. Tetean Vințeler Ada – Parchetul de pe lângă Judecătoria Gherla
 149. Irina Sandu – Judecătoria Brașov
 150. Pavel Ruxandra Maria – Judecătoria Cluj-Napoca
 151. Mihaela Bădan – Parchetul de pe lângă Judecătoria Balș
 152. Stratulat Anca Emilia – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu
 153. Moldoveanu Mihai Dan – Parchetul de pe lângă Judecătoria Vânju Mare
 154. Mihai Negulescu – DIICOT Brașov
 155. Belu Cristina Alexandra – Judecătoria Sectorului 1 București
 156. Geambașu Daria – Alexandra – Judecătoria Ploiești
 157. Ana Maria Iftinca Voicu – Judecătoria Sectorului 1 București
 158. Cristina Mureșan – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București
 159. Gociu Marian – Tribunalul București
 160. Drăgan Adrian – Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin
 161. Ghica Mihai Ștefan – Tribunalul Cluj
 162. Cristian Ciolacu – Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj
 163. Uto Cătălina Miruna Lorena – Judecătoria Ploiești
 164. Faifer Laurențiu – Judecătoria Hunedoara
 165. Florin Zeres – Judecătoria Sibiu
 166. Vasile Prata – DIICOT
 167. Chivu Claudia Irina – Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș
 168. Natalia Gherman – Judecătoria Oradea
 169. Pantea Marius Călin – Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca
 170. Oliviu Șologon – Tribunalul Prahova
 171. Popescu Cristian Ovidiu – Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal
 172. Todoran Adrian Petre – DIICOT
 173. Madalina Nicoleta Vârtopeanu – Judecătoria Timișoara
 174. Tokos Lehel – Parchetul de pe lângă Tribunalul Harghita
 175. Corogeanu Cristian Andrei – Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara
 176. Varvara Maria – Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași
 177. Brindea Dan Eugen – Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj
 178. Florina Carmen Ionescu – Tribunalul Neamț
 179. Teodoru Raluca – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 București
 180. Olteanu Dragoș – Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara
 181. Guș Octavia Raluca – Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba
 182. Laurențiu Iordan – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București
 183. Tudorache Stroe Corina – Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău
 184. Diac Ana Maria – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București
 185. Mihaela Maga – Tribunalul Botoșani
 186. Anca Iliescu – Judecătoria Sectorului 3 București
 187. Ionel Iliescu – DIICOT
 188. Gheorghe Cristian – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 București
 189. Ana-Maria Ghiață – Tribunalul Iași
 190. Păuna Maria Magdalena – Judecătoria Roșiori de Vede
 191. Alexandra Mocanu – Judecătoria Ploiești
 192. Ecaterina Florea – Tribunalul București
 193. Dobre Ana Elena – Judecătoria Oltenița
 194. Trastau Olimpia Maria – Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș
 195. Mihai Birtoc – Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj
 196. Gheorghe Mihai Andrei – Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești
 197. Iga Monica Maria – Judecătoria Sectorului 5 București
 198. Stroescu Bobby Sorin – Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara
 199. Leț Constantin – Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț
 200. Margan Marcela Delia – Judecătoria Timișoara
 201. Crina Muntean – Tribunalul Bihor
 202. Nica George – Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar București
 203. Dan Bubuiug – DIICOT Sălaj
 204. Dan Budusan – DIICOT Sălaj
 205. Andreea Carolina Cailean – Tribunalul Mureș
 206. Ramona Mungiu – DNA
 207. Adriana-Meda Titu – DNA Cluj
 208. Șerbănoiu Eusebiu – Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar București
 209. Simona Maria Nițescu – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 București
 210. Sava Alexandra Teona – Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârlău
 211. Dana Falcan – Tribunalul Iași
 212. Alexandru Anghel – Parchetul de pe lângă Tribunalul București
 213. Cristina Ionescu Lupeanu – Tribunalul București
 214. Mircea Zaharia – Judecătoria Iași
 215. Oresia Gondor – Tribunalul Maramureș
 216. Veronica Gavriș Todinca – Judecătoria Sighetu-Marmatiei
 217. Beteringhe Sorin – Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor
 218. Raluca Vestemeanu – DIICOT Brașov
 219. Vlad Alexandru Bentan – Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea
 220. Mihaela Sfiriac – Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj
 221. Conortos Constantin – DNA Constanța
 222. Conortos Camelia – Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța
 223. Ramona Lungu – Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad
 224. Diana Florescu – Judecătoria Costești
 225. Șelaru Maria Diana – Tribunalul București
 226. Călin Dohan – Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău
 227. Circiumaru Oprica Florin – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 București
 228. Ciurcă Roznovăț Roxana – Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași
 229. Nicoleta Lucaciu – Judecătoria Sectorului 3 București
 230. Grigore Alina Gabriela – Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște (delegată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești)
 231. Andra Monica Lăsconi – Judecătoria Sectorului 1 București
 232. Codruța Alb – Tribunalul Maramureș
 233. George Matei – Curtea Militară de Apel
 234. Cristina Frîncu – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 București
 235. Magdalena Dietrich – Curtea de Apel Timișoara
 236. Catalin Marian Bunduc – DIICOT
 237. Brandiu Gabriela – Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași
 238. Negrau Andrei Sergiu – Parchetul de pe lângă Judecătoria Salonta
 239. Cojoacă Traian – Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria
 240. Cazacu Radu – DNA
 241. Gheorghe Costin Lucian – Judecătoria Cornetu
 242. Irimia Andreea Raluca – Judecătoria Sectorului 3 București
 243. Anca Loredana Gheorghiu – Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov
 244. Sarban Constantin Cristian – Parchetul de pe lângă Judecătoria Fetești
 245. Grajdeanu Constantin – Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău
 246. Alexandru Dumitru – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București
 247. Cristian Ichim – DIICOT Brașov
 248. Grigore Corina – Judecătoria Iași
 249. Andrei Bodean – DNA Constanța
 250. Cristi Danileţ – Tribunalul Cluj
 251. Anca Codreanu – Tribunalul Brașov
 252. Marin Ana Maria – Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov
 253. Apetri Oana – Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov
 254. Alexandru Codreanu – Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov
 255. Petrov Irina – Judecătoria Botoșani
 256. Bordeianu Bianca – Judecătoria Iași
 257. Sorin Constantinescu – DNA Constanța
 258. Codreanu Roxana Andreea – Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași
 259. Mihaela Iatan – Judecătoria Buftea
 260. Matei Gheorghe – Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara
 261. Marin Andrei – Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia
 262. Maria Gogan – Tribunalul Giurgiu
 263. Riza Florentin – Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj
 264. Mihoc Emanuel – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sighişoara
 265. Alexandru Liviu Colceriu – Parchetul de pe lângă Judecătoria Întorsura Buzăului
 266. Petrușcă Gabriela Amalia – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 București
 267. Rodica Nițescu – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 București
 268. Colceriu Sorin Mihai – DIICOT Harghita
 269. Mircea Wechter – Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș
 270. Toma Elena Mihaela – Judecătoria Târgoviște
 271. Maciuc Sorin – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 București
 272. Ramona Bolla – Parchetul de pe lângă Tribunalul București
 273. Călin Dumbrăveanu – Parchetul de pe lângă Tribunalul București
 274. Voinigescu Adrian – Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar București
 275. Ruxandra Grecu – Curtea de Apel București
 276. Ileana Mocioacă – Parchetul de pe lângă Tribunalul București
 277. Ana Dieac – Parchetul de pe lângă Tribunalul București
 278. Huțanu Ana Elena – DIICOT Sibiu
 279. Dominte Ciprian – Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Brașov
 280. Sfichi Bogdan – Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar București
 281. Arina Corsei Vultureanu – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 București
 282. Grăjdeanu Oana – Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău
 283. Iordache Cristina-Georgiana – Judecătoria Sectorului 1 București
 284. Voiculescu Corina – Parchetul de pe lângă Judecătoria Călărași
 285. Bojin Mihaela – Judecătoria Buftea
 286. Alexandra Lăncrănjan – DNA
 287. Florin Niță – Judecătoria Buftea
 288. Andreea Maria Prundeanu – Judecătoria Giurgiu
 289. Adrian Gogan – Judecătoria Brașov
 290. Vlad Benchea – Parchetul de pe lângă Judecătoria Avrig
 291. Andra Benchea – Judecătoria Sibiu
 292. Bordianu Plesescu Roxana Angela – Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău
 293. Panainte Iulian – Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârlău
 294. Maxim Cezar Sebastian – Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița
 295. Bărbulescu Florin – Parchetul de pe lângă Judecătoria Călărași
 296. Tudor Mădălin Hurducaciu – Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov
 297. Vasile Marc Emilian – Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu
 298. Zlate Nadia – DNA Constanța
 299. Raduta Elena Andreea – Parchetul de pe lângă Tribunalul București
 300. Ioana Pasculet – Curtea de Apel Cluj
 301. Iulian Nica – Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov
 302. Alina Nica – Judecătoria Brașov
 303. Gabriel Neacșu – Judecătoria Constanța
 304. Angelica Neacșu – Judecătoria Constanța
 305. Laura Ioana Pecheanu – Judecătoria Constanța
 306. Chiriac Radu Ionuț – Judecătoria Galați
 307. Berbece Orlando Mihail – Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea
 308. Adelina Zamfir – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 București
 309. Corâci Mădălina Andreea – Judecătoria Vălenii de Munte
 310. Câmpean Laura Monica – Judecătoria Brezoi
 311. Pasc Daniela Corina – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București
 312. Marie Jeanne Nițulescu – Judecătoria Sectorului 3 București
 313. Pîrvu Ana Maria – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București
 314. Cepoi Marian – Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud
 315. Dundev Alma Maria – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sighișoara
 316. Tabirta Lorin – Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara
 317. Negulescu Ioana Luiza – Judecătoria Buftea
 318. Daniela Androhovici – Curtea de Apel Suceava
 319. Marc Ionela Anca – Judecătoria Cluj Napoca
 320. Simion Iuliana Maria – Judecătoria Constanța
 321. Foitos Raluca Andreea – Judecătoria Roman
 322. Bucur Ioana – Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca
 323. Bărnuț Filip Daniel – Judecătoria Deva
 324. Stefan Aurelian Ispasoiu – Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov
 325. Iancu Ioana Cristina – Judecătoria Constanța
 326. Musat Vlad Andrei – Judecătoria Moreni
 327. Gheorghe Sorin – Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara
 328. Anca Patriche – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 București
 329. Doina Gabriela Zavalasi – Curtea de Apel Craiova
 330. Enea Alina Daniela – Judecătoria Giurgiu
 331. Murgoi Anda – Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia
 332. Gabor Cristina – Judecătoria Cornetu
 333. Marian Serban – Judecătoria Băilești
 334. Adriana Pau – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului  2 București
 335. Burlacu Adina – Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești
 336. Boteanu Teona Gabriela – Judecătoria Cluj-Napoca
 337. Florin Arion – Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău
 338. Sălăjan Mădălina – Judecătoria Marghita
 339. Enache Cătălin – Tribunalul Bacău
 340. Enache Iulia Monica – Judecătoria Bacău
 341. Ancuța Blanariu – Judecătoria Iași
 342. Câţu Lilişor – Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov
 343. Roman Mihai – Judecătoria Aiud
 344. Rotundu Simon – Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași
 345. Mareș Luminita Gabriela – Judecătoria Sectorului 5 București
 346. Albă Bogdan Ovidiu – Judecătoria Targu Jiu
 347. Hauder Stefania – Judecatoria Deta
 348. Bacoiu Diana Madalina, Judecătoria Bacău
 349. Flavius Bidihon – Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov
 350. Cojocar Rusanda – Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov
 351. Novitchi Antonia – Judecătoria Sectorului 6 București
 352. Iacob Laura Mădălina – Judecătoria Timișoara
 353. Corina Dinică – Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș
 354. Alexandru Nistor Cirstoc – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 București
 355. Coste Andrei-Iustin – Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău
 356. Fit Cosmin – Parchetul de pe lângă Judecătoria Toplița
 357. Codreanu Roxana – Judecătoria Constanța
 358. Rusca Alexandra-Ioana – Judecătoria Iași
 359. Nicoliță Luiza Daiana – Tribunalul Dolj
 360. Ana Maria Cucea – Judecătoria Buftea
 361. Ciobanu Tudor Cristian – Judecătoria Răducăneni
 362. Moscu Alexandru – Parchetul de pe lângă Judecătoria Pașcani
 363. Rotundu Gabriela Adriana- Judecătoria Iași
 364. Anca Lazăr – Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj
 365. Banc Daiana – Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța
 366. Daniel Giorgian – Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea
 367. Mihaela Durnea – Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov
 368. Dorcu Mihai Teodor – Judecătoria Sectorului 1 București
 369. Anca Alexandra Sirghe – Tribunalul București
 370. Cristina Vișovan – Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea
 371. Focsa Ioana – Judecătoria Focșani
 372. Onea Dalidis Nicoleta Irina – Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova
 373. Bordianu Dragoș – Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași
 374. Monica Maria Barde – Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța
 375. Ramona Poenaru – Judecătoria Brad
 376. Ilisie Teofil – Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj
 377. Ellzica Tentiuc – Judecătoria Piatra Neamț
 378. Anghel Monica – Judecătoria Vălenii de Munte
 379. Rus Lucian Claudiu – DNA Timișoara
 380. Antaloae Ovidiu – Judecătoria Oltenița
 381. Roxana Maria Călin – Tribunalul București
 382. Dragoș Călin – Curtea de Apel București
 383. Laura Grigoraș – Judecătoria Turda
 384. Pop Florina Maria – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 București
 385. Chichinejdi Paul Sebastian – Judecătoria Beiuș
 386. Stanciu Denisa Ramona – Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov
 387. Chila Doina Liliana – Judecătoria Arad
 388. Pascaru Gema – Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău
 389. Neagu Adrian – Judecătoria Arad
 390. Neagu Ana Maria – Judecătoria Arad
 391. Șerban Irina – Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt
 392. Gorganeanu Cornelia Nicoleta – Curtea de Apel Craiova
 393. Diaconu Antonia – DIICOT Pitesti
 394. Nechifor Mirela – Judecătoria Suceava
 395. Grip Paul Tudor – Judecătoria Zărnești
 396. Grip Alexandra Laura – Judecătoria  Zărnești
 397. Mihaila Raluca – Judecătoria Ploiești
 398. Mihai Ioana Mădălina – Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești
 399. Maria Ivan – Judecătoria Suceava
 400. Profira Cezar – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 București
 401. Andrei Drăgan – Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea
 402. Marian Călușaru – DNA Craiova
 403. Ramona Zglimbea – Tribunalul Dolj
 404. Cristina Călușaru – Tribunalul Dolj
 405. Nanu Vladimir – Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș
 406. Marcu Ionuț – DIICOT
 407. Oprescu Alexandra – Judecătoria Ploiești
 408. Butariu Adina Cristiana – Judecătoria Sectorului 1 București
 409. Ciurea Cristian – Judecătoria Reghin
 410. Liposchi Nicolae – Judecătoria Brad
 411. Negruțiu Irina Alexandra – Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva
 412. Sfîca Aglaia Irina – Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași
 413. Radu Harja – Tribunalul Bihor
 414. Pandel Ciprian – Judecătoria Cornetu
 415. Ionescu Irina – Judecătoria Constanța
 416. Ostafie Andrei – Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani
 417. Gabriela Spineanu – Parchetul de pe lângă Judecătoria Novaci
 418. Margina Cătălin – Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău
 419. Anda Elena Avram – Judecătoria Dej
 420. Bianca Laura Găzdac – Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș
 421. Chis Catalin Vasile – Judecătoria Dragomiresti
 422. Roxana Dan – Judecătoria Cluj Napoca
 423. Claudiu Dorian Statache – Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov
 424. Cristea Silvia Denisa – Judecătoria Zărnești
 425. Viciu Maria Mirabela – Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești
 426. Lagu Adriana Carmen – Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina
 427. Monica Palaghia – Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași
 428. Ciocântă Cristinel Valentin – Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău
 429. Maria Aurora Clement – Judecătoria Botoșani
 430. Marin Ana Corina – Judecătoria Vălenii de Munte
 431. Minac Denisa Mădălina – Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța
 432. Manole Narcis Nicolae – Judecătoria Piatra-Neamț
 433. Dobrea Maria Mădălina – Judecătoria Tecuci
 434. Ana Maria Aparaschivei – DNA Suceava
 435. Aparaschivei Adrian – Curtea de Apel Suceava
 436. Aldea Adrian – Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov
 437. Dana Belciug – Parchetul de pe langa Tribunalul Constanța
 438. Marian Bozga – Judecătoria Marghita
 439. Raul Alexandru Nestor – Curtea de Apel Ploiești
 440. Stoiculescu Natalia – Tribunalul Dolj
 441. Grecescu Cristian Marius – Tribunalul Dolj
 442. Ovidiu Ștefan Scărlătescu – Tribunalul Militar Timișoara
 443. Simon Oana – DIICOT
 444. Felicia Vlad – DNA Brașov
 445. Harlambie Daniel – Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia
 446. Cătălin Mormoe – Judecătoria Piatra Neamț
 447. Laura Bosie – Curtea de Apel București
 448. Filip Luminița Maria – Judecătoria Turda
 449. Mircea Stan – Curtea de Apel Pitești
 450. Păduraru Dragoș – DNA
 451. Cristian Ion Tomoiu – Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara
 452. Cătălina Dan – Tribunalul Argeș
 453. Mihaela Neacșa – Tribunalul Argeș
 454. Livia Maria Mercan – Tribunalul Argeș
 455. Velniciuc Ciuparca Iuliana Cristina – Judecătoria Cluj Napoca
 456. Mihaela Stancescu – Tribunalul București
 457. Cristian Daniel Pislaru – Tribunalul Buzău
 458. Marcela Antofie – Judecătoria Buftea
 459. Iustina Jora Boerosu – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 București
 460. Enache Valentin Florian – Parchetul de pe lângă Judecătoria Brezoi
 461. Bratu Adriana Marinela – Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu
 462. Bătrînu Iuliana – Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani
 463. Sas Remus – Curtea de Apel Suceava
 464. Olteanu Cosmin Alexandru – Judecătoria Giurgiu
 465. Ioana Ruxandra Malaescu – Tribunalul Gorj
 466. Gliga Maria Liliana – Parchetul de pe lângă Tribunalul București
 467. Alexandru Bogdan Pop – Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureș
 468. Soltan Alexandru – Parchetul de pe lângă Tribunalul București
 469. Predescu Monica Raisa – Judecătoria Ploiești
 470. Lazăr Mihaela – Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva
 471. Purice Ciprian Cristian – Tribunalul Ialomița
 472. Grig Emilian Lupulescu – Judecătoria Sectorului 3 București
 473. Teodor Bogdan Topală – DIICOT
 474. Stasiuc Mădălina – Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș
 475. Ioana Sebeșan – Judecătoria Sectorului 1 București
 476. Golgotă Luiza Maria – Judecătoria Târgu Jiu
 477. Cosmin Iordache – DNA
 478. Coca Daniel Alin – DNA Iași
 479. Abutnăriței Andreea Ionela – Tribunalul Brașov
 480. Carnariu Bianca Dana – Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare
 481. Miulescu Irina – Parchetul de pe lângă Judecătoria Strehaia
 482. Marin Tiberiu Bogdan – Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu
 483. Tifachi Ionuț – Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani
 484. Daniel Vale – Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș
 485. Golban Livia – Judecătoria Năsăud
 486. Ionela Florea – DIICOT Alba Iulia
 487. Cristian Florea – DIICOT Alba Iulia
 488. Toma Andreea – Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea
 489. Roxana Romila – Judecătoria Iași
 490. Cazac Anca – Judecătoria Zărnești
 491. Dogaru Anamaria – Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni
 492. Răduică Adi Lucian – Parchetul de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin
 493. Mintari Mihaela – Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași
 494. Luca Cristian Nicolae – Judecatoria Iaşi
 495. Furdui Andrei Ilie – Judecatoria Cîmpeni
 496. Ungurean Andreea Elisabeta – Judecătoria Cluj-Napoca
 497. Popovici Monica – Tribunalul Bihor
 498. Popovici Ion Adrian – Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea
 499. Bodoga Valeanu Alexandra – Judecătoria Brașov
 500. Mandache Ionut – Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași
 501. Corina Maria Florea – Tribunalul Bihor
 502. Zaharciuc Oana Monica – Judecătoria Sectorului  6 București
 503. Daniela Tiriteu – Judecătoria Arad
 504. Monica Turcu – Tribunalul Constanța
 505. Mihai Miriam – Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor
 506. Ion Vaida – Judecătoria Pitești
 507. Alexandru Claudiu Pîrlea – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sighișoara
 508. Ene Laura Elena – Judecătoria Sectorului 6 București
 509. Ancuta Pura – Curtea de Apel Cluj
 510. Sandu Anca – Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț
 511. Nita Cosmin Marius – Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău
 512. Bertha Constantinescu – Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj
 513. Cristescu Cosmin – Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești
 514. Mihaela Iuliana Savu – Tribunalul Olt
 515. Diana Brudan – Judecătoria Deva
 516. Anghel Simona – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București
 517. Adrian Petrescu – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 București
 518. Talagiu Oana Elena – Judecătoria Oradea
 519. Victor Penteleev – Judecătoria Sectorului 3 București
 520. Marin Liana Georgiana – Judecătoria Ploiești
 521. Șipoș Andreea-Alexandra – Judecătoria Cornetu
 522. Andrei Aneta-Violeta – DIICOT
 523. Manea Alexandru Ștefan – Judecătoria Vaslui
 524. Camelia Dorina Grecu – Judecătoria Târgu Lăpuș
 525. Gabriela Bratu – Judecătoria Piatra-Neamț
 526. Carauș Nicolae – Judecătoria Videle
 527. Marius Florentin Băncău – Judecătoria Reșița
 528. Brindea Oana Rozalia – Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș
 529. Stoian Ioan Andrei – Parchetul de pe lângă Judecătoria Reghin
 530. Pîrvănescu Florin Daniel – Judecătoria Deva
 531. Andreea Mădălina Răpsigan – Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia
 532. Trif Alexandra – Judecătoria Cornetu
 533. Crețan Daniel Alexandru – Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia
 534. Mocanu Vlad – Judecatoria Campulung Moldovenesc
 535. Dănilă Sanda Cristina – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București
 536. Toncu Flavia Ioana – Judecătoria Constanța
 537. Ezaru Corina – Judecătoria Botoșani
 538. Cristina Radu – Parchetul de pe lângă Tribunalul București
 539. Bicu Ilie – Judecătoria Botoșani
 540. Florentina Stana – Tribunalul Olt
 541. Moldovan Maria Larisa – Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad
 542. Liviu Paiusi – Parchetul de pe lângă Judecătoria Darabani
 543. Popescu Bogdan – Parchetul de pe lângă Judecătoria Darabani
 544. Alexoae Bogdan – Parchetul de pe lângă Judecătoria Săveni
 545. Birzan Satmarici Iulia Diana – Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia
 546. Loredana Costantea – Judecătoria Hunedoara
 547. Dinu Eugenia Viviana – Judecătoria Giurgiu
 548. Diana Siclitaru – Judecătoria Sectorului 2 București
 549. Miron Carmen Gabriela – Judecătoria Oradea
 550. Carla Buta – Judecătoria Iași
 551. Florin Casuneanu – Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Iași
 552. Ana-Maria Lichențanu – Judecătoria Iași
 553. Tremura Mirel Cristian – Judecătoria Dorohoi
 554. Țigler Larisa Ioana – Judecătoria Constanța
 555. Gavrilas Raluca Andreea – Judecătoria  Târgu Mureș
 556. Adriana Soponar – Judecătoria Satu Mare
 557. Iuliana Mihai – Curtea de Apel Brașov
 558. Meszaros Tiberiu – Parchetul de pe lângă Judecătoria Babadag
 559. Gradina Laura – Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea
 560. Balosu Nicoleta Loredana – Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu
 561. Munteanu Iulia Lavinia – Tribunalul Iași
 562. Roibu Violeta Marilena – Judecătoria Giurgiu
 563. Simona Stefania Matei – Tribunalul Mureș
 564. Carlan Sergiu – Judecătoria Cluj-Napoca
 565. Ungureanu Alin – Parchetul de pe lângă Judecătoria Deta
 566. Ivănuș Camelia Laura – Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov
 567. Chivu Cosmin- Judecătoria Târgoviște
 568. Brem Ionela – Judecătoria Suceava
 569. Ștefan Gheorghe Daniel – Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău
 570. Daniela Lovin – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 București
 571. Bădrăgan Dănuța Ioana – Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia
 572. Amalia Lazăr – Judecătoria Onești
 573. Iordachescu Elisabeta – Judecatoria Buftea
 574. Mircea Theodor Cerbu – Judecătoria Miercurea Ciuc
 575. Florea Carina Gabriela – Judecătoria Iași
 576. Vlad Elena Claudia – Judecătoria Târgoviște
 577. Roxana Maria Cîmpean – Judecătoria Satu Mare
 578. Axenta Mircea – Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea
 579. Zaharia Mirela – Judecătoria Buftea
 580. Levai Eduard Gabriel – Judecătoria Sectorului 5 București
 581. Acatrinei Alexandru – Judecătoria Gura Humorului
 582. Acatrinei Alexandra – Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului
 583. Călin Dediu – Judecătoria Dej
 584. Raclaru Irina – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sighișoara
 585. Ciotu Roxana – Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava
 586. Murar Alina – Judecătoria Petroșani
 587. Ciorsac Silviu Alexandru – Judecătoria Sectorului 6 București
 588. Ciprian Cazaceanu – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București
 589. Vilculescu Raluca – Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești
 590. Oancea Alexandru – Parchetul de pe lângă Judecătoria Gherla
 591. Ionaș Bianca – Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj
 592. Candet Ana Maria – Judecătoria Bacău
 593. Șimon Dragoș Nicolae – Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca
 594. Trif Marian Mihai – Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda
 595. Berchișan Alina Andreea – Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda
 596. Partenie Mirela – Judecătoria Râmnicu Sărat
 597. Stănescu Alexandra Mihaela – Judecătoria Pucioasa
 598. Rares Ciausu – DIICOT Cluj
 599. Maria Timoașcă – Tribunalul Constanța
 600. Maria Francesca Bujor – Tribunalul Cluj
 601. Irina Damian – Tribunalul Specializat Cluj
 602. Florin Unguraș – Judecătoria Turda
 603. Loor Vlad-Alexandru – Judecătoria Cluj-Napoca
 604. Leontică Paul Teodor – DIICOT Neamț
 605. Săndoiu Victor Cristian – Judecătoria Vânju Mare
 606. Pop Paula Crina – Parchetul de pe lângă Judecătoria Gherla
 607. Tarnovschi Alexandra Karina – Parchetul de pe lângă Judecătoria Aleșd
 608. Alina Bianca Poptile – Judecătoria Dej
 609. Ana Maria Manole – Judecătoria Sectorului 3 București
 610. Andrei Radu Dincă – Tribunalul Teleorman
 611. Roxana Palade – Tribunalul Bacău
 612. Adrian Constantin Zaharia –  Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava
 613. Ivan Lavinia Constantina – Judecătoria Craiova
 614. Anda Ungurean – Judecătoria Botoșani
 615. Titilincu Rareș – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sebeș
 616. Veronica Sîrbu – Judecătoria Sectorului 4 București
 617. Brînaș Liviu Florin – Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj
 618. Popescu Corina Mihaela – Parchetul de pe lângă Judecătoria Drăgășani
 619. Ioana Vernea – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 București
 620. Ivanciuc Sorin Vasile – Tribunalul București
 621. Mogosanu Elena Luiza – Judecătoria Slatina
 622. Laura Dobrea – Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila
 623. Pop Silvia Mihaela – Parchetul de pe lângă Judecătoria Târnăveni
 624. Pațanghel Ionuț Marian – Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea
 625. Ioana Guțu – Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea
 626. Diana Neagoe – Tribunalul Bacău
 627. Mursoi Daniela – Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj
 628. Bărbuceanu Cătălin George – DIICOT Pitești
 629. Ionescu Georgiana – Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova
 630. Andrei Camelia – Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța (delegată la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța)
 631. Apostol Giorgiana Violeta – Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța
 632. Ciomaga Matostat Mihaela – Judecătoria Botoșani
 633. Meceanu Constantin Cristinel – Judecătoria Sectorului 6 București
 634. Caragea Alexandra – Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad
 635. Șuiu Andrada Laura – Judecătoria Timișoara
 636. Andreea Madalina Popescu – Judecătoria Sectorului 6 București
 637. Hurdubeu Adriana Cristina – Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara
 638. Ardelean Mădălina – Judecătoria Dej
 639. Pleșca Diana-Tatiana – Judecătoria Ploiești
 640. Adelina Petculescu – Judecătoria Cornetu
 641. Zanoaga Tatiana – Judecătoria Sfântu Gheorghe
 642. Danca George Daniel – DNA Brașov
 643. Ghiciulescu Nicoleta – Tribunalul Timiș (delegată la Curtea de Apel Timișoara)
 644. Remus Coman – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 București
 645. Mantu Mihaela – Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași
 646. Laura Gaisteanu – Judecătoria Târgoviște
 647. Tiganetea Angelica Mariana – Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud
 648. Mihai Florentina Lidia – Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Secuiesc
 649. Bodor Ionescu Tiberiu – Judecătoria Galați
 650. Cazacu Dan Constantin – Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău
 651. Cercega Lidia – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare
 652. Prunea Alexandra Bianca – Judecătoria Gherla
 653. Szilagyi Robert Tiberiu – Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca
 654. Daniel Belei – Parchetul de pe lângă Judecătoria Ineu
 655. Ana Maria Lixandru – Tribunalul Olt
 656. Mircea Alexandra Nora – Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda
 657. Cincă Valeriu Bogdan – Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea-Ciuc
 658. Florin Pantiru – Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca
 659. Ioana Catalina Cocoveica – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 București
 660. Cirstoiu Matei – Judecătoria Galați
 661. Gavril Ducu – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 București
 662. Verde Andreea – Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov
 663. Cârstea Alina – Judecătoria Târgu Mureș
 664. Birceanu Titu – Tribunalul Timiș
 665. Emilia Maria Prahanca – Judecătoria Reșița
 666. George Virgil Gavrilă – DIICOT
 667. Stoica Florin – Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște
 668. Roxana Vasile – Judecătoria Sectorului 1 București
 669. Topliceanu Constantin – Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște
 670. Iordache Adrian Mihai – Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște
 671. Vasilache Alina Mihaela – Judecătoria Sectorului 6 București
 672. Rosca Sergiu – Parchetul de pe lângă Judecătoria Dej
 673. Mihaela Beldie Canela – DNA
 674. Butnaru Elena-Alexandra – Judecătoria Iași
 675. Pietraru Silvia – Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești
 676. Raluca Ioana Orza – Tribunalul Specializat Mureș
 677. Nica Loredana Giorgiana – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București
 678. Cristea Mădălina – Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia
 679. Cristea Virgil – Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia
 680. Lucaciu Diana – Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia
 681. Alin Bodnar – Judecătoria Sectorului 3 București
 682. Lapadat Adina – Parchetul de pe lângă Judecătoria Oltenița
 683. Kovács Domnica Maria – Judecătoria Târgu Mureș
 684. Ghenciu Ligia Cristina – Judecătoria Băilești
 685. Tăbăcaru Robert Andrei – Parchetul de pe lângă Judecătoria Dorohoi
 686. Voroneanu Denisia – Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani
 687. Garbia Rebeca Silvia – Judecătoria Sectorului 5 București
 688. Bianca Dinu – Tribunalul Prahova
 689. Bulmez Andreea – Judecătoria Giurgiu
 690. Onofrei Nichiforel Marius – Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani
 691. Albu Nadia Adriana – Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași
 692. Burcuță Crina – Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa
 693. Bratu Adriana Maria – Curtea de Apel București
 694. Resmeriță Clement Mihai – DNA
 695. Dan Adascalului – Judecătoria Sectorului 3 București
 696. Ana Maria Lazãr Cârlãnaru – Judecătoria Oradea
 697. Crin Bologa – DNA
 698. Florin Traian Lazăr – Judecătoria Oradea
 699. Tatu Dragoș Daniel – Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău
 700. Tatu Adina Octavia – Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău
 701. Andreea Busulescu – Judecătoria Sectorului 1 București
 702. Untea Malina – Judecătoria Timișoara
 703. Șendroni Mircea – Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca
 704. Gabriel Tătar – Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca
 705. Habean Maria Gabriela – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu
 706. Alina Stamate Tămășan – Tribunalul Maramureș
 707. Cotoi Petruța Maria – Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca
 708. Farcaș Carmen Mihaela – Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov
 709. Cosmin Rădulescu – Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova
 710. Cristina Rădulescu – Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj
 711. Pâțu Oana Daniela – DIICOT
 712. Iana Ovidiu – Tribunalul Buzău
 713. Iana Nicoleta Cecilia – Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău
 714. Simona Stanila – Judecătoria Slatina
 715. Militaru Evda Serena – Curtea de Apel București
 716. Andreea Dumitru – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 București
 717. Papuc Madalina Diana – Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca
 718. Florian Bogdan Lucian – Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca
 719. Alexandra Nicoleta Ghica – Judecătoria Sectorului 1 București
 720. Bică Alexandru – Judecătoria Sectorului 2 București
 721. Ion Dorina – Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina
 722. Raluca Munteanu – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 București
 723. Băietrău Ion – DIICOT Tulcea
 724. Măieț Alexandra Corina Victoria – Judecătoria Cluj-Napoca
 725. Păsărescu Diana Caterina – Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti
 726. Manoiu Olaru Alina Raluca – Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova
 727. Stancu Andrei Costin – Curtea de Apel Pitești
 728. Stancu Dana Iuliana – Curtea de Apel Pitești
 729. Cosmin Tifrea – Curtea de Apel Timișoara
 730. Radu Mihai Necula – Tribunalul București
 731. Carmen Andreea Necula – Curtea de Apel București
 732. Marius Pop Blaga – Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea
 733. Pănoiu Bogdan Liviu – Judecătoria Videle
 734. Cristina Chiriac – DNA
 735. Moroșan Bodea Andrada Sabina – Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara
 736. Buda Mihaela – Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare
 737. Brânzei Alexandru – Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare
 738. Temneanu Cătălin – Curtea de Apel Suceava
 739. Mihaela Moacă – Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea
 740. Gabriela Alexandroiu – Curtea de Apel Craiova
 741. Tinta Andreea Sorina – Judecătoria Giurgiu
 742. Grigore Ana-Maria – Judecătoria Bacău
 743. Indre Timea – Parchetul de pe lângă Judecătoria Dorohoi
 744. Cîmpean Marilena Teodora – Judecătoria Turda
 745. Nicoară Ioana – Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca
 746. Andrada Gabriela Chodan – Judecătoria Cornetu
 747. Iulia Emilia Apostol – Tribunalul Neamț
 748. Ciopa Ani Claudia – Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca
 749. Andreica Lucia Maria – Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca
 750. Delea Sarca Georgiana – Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca
 751. Ionel Ududec – Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca
 752. Anca Ududec – Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca
 753. Alina Mihaela Iștoc – Judecătoria Roman
 754. Aron Denisa – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 București
 755. Dunca Ionuț – Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare
 756. Sabău Delia – Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare
 757. Gudumac Octavian – Parchetul de pe lângă Tribunalul București
 758. Dan Blănaru – Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc
 759. Berende Ruxandra Maria – Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare
 760. Raul Radmacher – DIICOT Cluj
 761. Monica Trache – Tribunalul Prahova
 762. Nicoleta Popescu – Judecătoria Craiova
 763. Andreea Grancea – Curtea de Apel Iași
 764. Preda Simona Claudia – Judecătoria Târgoviște
 765. Stan Cristina – Curtea de Apel Pitești
 766. Diana Călinescu – Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea
 767. Dragoș Chiriac – Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc
 768. Amalia Jere – Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc
 769. Matei Andreea Isabella – Parchetul de pe lângă Judecătoria Buhuși
 770. Bradean Raluca Cristina – Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad
 771. Dan Lixandru – Tribunalul Olt
 772. Pavlovici Nicoleta Cristina – Judecătoria Roman
 773. Stamatescu Alexandru – Judecătoria Târgu-Jiu
 774. Leonte Cătălin Ionuț – Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad
 775. Robu Viviana Oana, Judecătoria Bălcești
 776. Otet Otilia Marinela – Judecătoria Timișoara
 777. Telescu Iuliana-Gabriela – Judecătoria Sectorul 1 Bucureşti
 778. Ionescu Raluca Mihaela – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 București
 779. Neacșu Mirel Emanuel – Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu
 780. Pintilei Silvia – Tribunalul Botoșani
 781. Streza Laurențiu – Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea
 782. Ciobanu Ionica Daniel – Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal
 783. Tarba Mădălin Florin – Judecatoria Faurei
 784. Petraru Ștefăneanu Larisa – Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești
 785. Miu Madalina – Parchetul de pe lângă Tribunalul Călărași
 786. Ispas Mădălina Alexandra – Judecătoria Moldova Nouă
 787. Alexandra Crina Tanasã – Judecătoria Brașov
 788. Carmen Radmacher – Parchetul Militar Cluj de pe lângă Tribunalul Militar Cluj
 789. Elena Daniela Oprescu – Curtea de Apel București
 790. Constantin Manoliu – Tribunalul Bihor
 791. Vieriu Alexandru Cristian – Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni
 792. Neculai Floriana Alina – Judecătoria Ploiești
 793. Cristina Constantinescu – Tribunalul Constanța
 794. Grosu Ana-Maria – Judecătoria Sectorului 3 București
 795. Toduta Valentin – Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea
 796. Stefania Anton – Curtea de Apel Suceava
 797. Maria Violeta Duca – Curtea de Apel București
 798. Eduard Borjog – Parchetul de pe lângă Tribunalul București
 799. Racovița Ecaterina – Judecătoria Buftea
 800. Cerasela Ungureanu – Parchetul de pe lângă Tribunalul Valcea
 801. Mihnea Vasile Silviu – Parchetul de pe lângă Judecătoria Călărași
 802. Ioana Ciobănescu – Judecătoria Turda
 803. Iulia Lupu – Judecătoria Timișoara
 804. Bene Ioan – Parchetul de pe lângă Judecătoria Salonta
 805. Georgiana Copacian – Judecătoria Sectorului 2 București
 806. Anamaria Groza – Tribunalul Olt
 807. Ruxandra Suciu – Judecătoria Sectorului 3 București
 808. Crețu Carmen Diana – Judecătoria Slatina
 809. Bianca Florina Petrescu Galetuse – Judecătoria Drobeta-Turnu Severin
 810. Adriana Popescu – Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea
 811. Florentina Sandu – Judecătoria Oradea
 812. Ivancu Beatrice Mihaela – Tribunalul Timiș
 813. Sorin Iercosan – DNA Oradea
 814. Popescu Teodora – Judecătoria Mangalia
 815. Gabriel Caian – Judecătoria Craiova
 816. Buțu Jeanin Marian – Judecătoria Slatina
 817. Iosifescu Magdalena Corina –  Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești
 818. Ciurea Grigore Sorin – Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești
 819. Andreea Lup – Judecătoria Oradea
 820. Paul Hălmăgean – Judecătoria Mediaș
 821. Chișbora Mircea Cristian – Tribunalul Bistrița-Năsăud
 822. Crăciun Florian – Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj
 823. Liana Anișoara Cocis – Tribunalul Cluj
 824. Ioana Popa – Judecătoria Sectorului 2 București
 825. Lucia Galetan – Judecătoria Caracal
 826. Cosmina Chirila – Judecătoria Cluj-Napoca
 827. Miroiu Floriana – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 București (delegată la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov)
 828. Oprea Veronica – Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău (delegată la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău)
 829. Andreea Ghenu – DNA Brașov
 830. Ionascu Cătălin – Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău
 831. Constantin Daniel – Parchetul de pe lângă Judecătoria Brezoi
 832. Dulca Adelina Silvia – Judecătoria Oradea
 833. Andreea Maria Dumbrăveanu – Curtea de Apel București
 834. Murătură Andreea Cornelia – Judecătoria Fetești
 835. Chereches Oana Adelina – Tribunalul Vaslui
 836. Rényi Erika – Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj
 837. Frăsie Lazăr Vasile – Parchetul de pe lângă Judecătoria Săliște
 838. Vîlcea Luciana Elena – Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu
 839. Marcu Mariana Adina – Judecătoria Deva
 840. Puiu Alexandru – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 București
 841. Stoicescu Andreea – Judecătoria Sectorului 1 București
 842. Corduneanu Anamaria – Tribunalul Botoșani
 843. Duță Mihai Gabriel – Judecătoria Roșiori de Vede
 844. Peter Antal Levente – Judecătoria Miercurea Ciuc
 845. Buda Dorel Ioan – Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare
 846. Pop Andrei – Judecătoria Drobeta-Turnu Severin
 847. Tisu Cristina – Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea
 848. Obreja Irinciuc Andreea – Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad
 849. Nagy Csilla Noemi – Tribunalul Specializat Mureș
 850. Ștefan Petre Menandru – Judecătoria Negrești-Oaș
 851. Epurescu Ionuț – Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti
 852. Scalețchi Constantin – Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti
 853. Dăscălescu Cristian – Judecătoria Brezoi
 854. Antohi Gabriela – Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea
 855. Neculaes Alina – Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bacău
 856. Muscalu Ramona – Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Brașov
 857. Rusu Ionela – Judecătoria Buzău
 858. Moraru Alina – DNA Iași
 859. Paul Bosînciuc – Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște
 860. Dohan Oana – Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj
 861. Georgiana Gabriela Georgescu – Judecătoria Sectorului 3 București
 862. Olariu Ioana Cristina – Judecătoria Sibiu
 863. Alexandru Barcan – Parchetul de pe lângă Judecătoria Videle
 864. Manolica Maria Irina – Parchetul de pe lângă Judecătoria Bicaz
 865. Bîtu Florian – Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti
 866. Anghelescu Carla Alexandra – Tribunalul București
 867. Mărculescu Roxana – Judecătoria Sectorului 1 București
 868. Prinose Elena Georgiana – Judecătoria Sectorului 2 București
 869. Mihaela Roibu – Tribunalul Timiș
 870. Geanta Ioan Alexandru – Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău
 871. Petrescu Andrada Ioana- Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești
 872. Irina Isar – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 București
 873. Andreea Apostol – Judecătoria Sectorului 3 București
 874. Ruxandra Mureșan – Judecătoria Sânnicolau Mare
 875. Mihai Irina Maria – Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște
 876. Gruia Teodor Streinu – Judecătoria Bolintin Vale.
 877. Virdea Dorina Elena – Judecătoria Petroșani
 878. Grigore Cristian – Parchetul de pe lângă Tribunalul Harghita
 879. Adriana Pușcașu – Judecătoria Turda
 880. Marinela Grigorie – Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova
 881. Lia Sorin Marian – Parchetul de pe lângă Judecătoria Corabia
 882. Lavinia Dorcu – Parchetul de pe lângă Judecătoria Corabia
 883. Felicia Prodan – Parchetul de pe lângă Judecătoria Corabia
 884. Radu Alba – Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea (delegat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila)
 885. Andreea Alexandra Mateescu – Tribunalul București
 886. Orzață Maria Manuela – Tribunalul București
 887. Laura Adina Mihai – Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca (delegată la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj)
 888. Pricop Răzvan Ionuț – Tribunalul Constanța
 889. Claudia Jderu – Curtea de Apel București
 890. Adrian Popescu – Tribunalul Cluj
 891. Sauciuc Ramona Nicoleta – Judecătoria Pașcani
 892. Sauciuc Andrei – Judecătoria Iași
 893. Prodișteanu George Bogdan – Judecătoria Dej
 894. Ramirez Molina Ioana Liliana – Tribunalul Cluj
 895. Jilavu Eduard Ștefan – Parchetul de pe lângă Judecătoria Pașcani
 896. Lucia Zaharia – Curtea de Apel București
 897. Ghilan Irina Brîndușa – Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț
 898. Bursuc Andreea Claudia – DIICOT
 899. Ciocoiu Georgiana Mihaela – Parchetul de pe lângă Judecătoria Videle
 900. Gușă Lucian – Parchetul de pe lângă Judecătoria Pogoanele
 901. Mustafa Reynan – Parchetul de pe lângă Înaltă Curte de Casație si Justiție
 902. Mișcoci Loredana Elena – Judecătoria Bălcești
 903. Iuliana Lucanu – DIICOT
 904. Moldoveanu Mitruț Cosmin – Judecătoria Deva
 905. Mihnea Va

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.