Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şefii PSD iau atitudine după demisiile a trei vicepreşedinţi

psd sigla

Liderul PSD Vâlcea, deputatul Constantin Rădulescu, a declarat marţi, pentru AGERPRES, că, indiferent de decizia celor trei vicepreşedinţi care şi-au anunţat demisiile, "PSD a fost, este şi va fi un partid puternic". "PSD a fost, este şi va fi un partid puternic, cu principii. Iată că anumiţi membri PSD pe care noi i-am promovat, i-am susţinut şi am luptat alături de ei să construim ceva au constatat că nu se mai regăsesc în el şi au ales un alt drum. Până la urmă, este decizia lor şi responsabilitatea le aparţine. Vă asigur că vom lupta în continuare şi vom fi cel puţin la fel de puternici. Printre principalele noastre obiective se vor regăsi în continuare întărirea echipei actuale dar şi orientarea spre identificarea de persoane noi care au ceva de spus în mediul economic social şi politic actual", a spus Rădulescu.

 

Totodată, acesta îşi exprimă dezamăgirea pentru decizia luată de foştii colegi, dar îi "doreşte candidatului Remus Grigorescu să găsească puterea de a rezista provocărilor specifice competiţiei electorale din iunie".

 

"Vă asigur că PSD a fost şi rămâne fair-play, nu va lupta murdar şi nu va lovi mişeleşte în contracandidaţi", a mai adăugat Rădulescu.

 

Trei vicepreşedinţi ai PSD Vâlcea au demisionat marţi din funcţiile de partid, iar doi dintre aceştia vor să adere la ALDE, a declarat Dumitru Lovin, unul dintre demisionari, care este şi preşedinte al organizaţiei seniorilor social-democraţi vâlceni.

 

"Nu ne-am regăsit în PSD, am încercat să avem un cuvânt de spus dar nu am reuşit. Am considerat că PSD este un partid care are suficiente resurse proprii pentru a aborda aceste alegeri. Remus Grigorescu şi cu mine am decis să continuăm alături de ALDE drumul nostru politic. Remus Grigorescu va prelua organizaţia municipală şi va fi candidatul ALDE pentru Primăria Râmnicului. Ne pare rău, dar nu am avut altă soluţie", a declarat Lovin.

 

Acesta a precizat că va prelua funcţia de copreşedinte interimar ALDE Vâlcea şi că, în cursul săptămânii, cu ocazia vizitei copreşedintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, Remus Grigorescu va fi desemnat oficial candidat al ALDE pentru Primăria Râmnicului.

 

Cel de-al treilea vicepreşedinte al PSD Vâlcea care a demisionat, Adrian Buşu, a declarat pentru AGERPRES că îşi va înainta demisia din ambele funcţii, inclusiv cea de purtător de cuvânt al partidului.

 

"Îmi voi duce până la capăt mandatul de consilier judeţean, mai multe nu spun. Există viaţă şi după politică", a completat Buşu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.