Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şeful TSD desfiinţat de şefii partidului/ surse

sturzu

Un aspect interesant a trecut neobservat de la şedinţa cu scântei de la Consiliul Executiv al PSD. Este vorba de criticile dure la adresa şefului Tineretului Social Democrat care a fost practic desfiinţat în şedinţă de liderii naţionali şi locali ai partidului.

El a fost învinovăţit pentru implicarea redusă din campanie şi pentru disensiunile create în sânul organizaţiei de tineret a PSD.

Ai avut o şansă enormă, dar i-ai dat cu piciorul. Ai venit de pe scenă în partid cu un capital foarte mare de imagine şi acum arăţi cu adevărat ce poţi. Adică un mare NIMIC. Va trebuui să regândim activitatea de la tineret, ar fi tunat preşedintele executiv al PSD în cadrul şedinţei la adresa deputatului Mihai Sturzu, potrivit unor participanti la sedinta cu cantec din Kiseleff.

Lui i s-au alăturat şi alţi lideri locali ai partidului care au criticat atitudinea deputatului in campanie si prin urmare si prestatia organizatiei de tineret in intreaga campanie electorala prezidentiala.

Din aceasta cauza nu putin sunt cei care sustin ca actuala conducere a TSD ar urma sa fie obligata sa isi depuna mandatul si nu ar mira pe nimeni daca in primavara s-ar organiza un congres si pentru o noua conducere a tinerilor social-democrati.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.