Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecţionerul Franţei, Didier Deschamps: 'Ferland Mendy va semna cu Real Madrid'

dailymail.co.uk
Didier deschamps

Ferland Mendy (24 de ani) va semna cu Real Madrid, anunţă selecţionerul Franţei, Didier Deschamps. Anunţul a fost făcut la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Andora, din preliminariile Campionatului European din 2020, potrivit mediafax.

Citește și: SURSE De ce și-ar fi executat, de fapt, Viorica Dăncilă omul – Informații EXCLUSIVE despre demiterea lui Remus Borza

Antrenorul a dat asigurări că fundaşul va face faţă nivelului, chiar dacă în trecut a avut probleme serioase de sănătate. Jurnaliştii de la AS notează că Ferland Mendy va ajunge în lotul lui Zinedine Zidane de la Olympique Lyon contra sumei de 48 de milioane de euro, deşi, iniţial, oficialii clubului francez voiau 60 de milioane pe tânărul apărător. Mendy va semna cu Real Madrid până în vara anului 2025, la fel ca Eder Militao şi Jovic. ”Are încredere şi va merge la Real Madrid. A absentat pentru un timp, dar s-a întors bine pe finalul sezonului. Are multe abilităţi fizice şi tehnice. Acum doi ani, Mendy era în Ligue 1 cu Le Havre, iar acum va juca la Real. Progresul său a fost spectaculos”, a precizat Didier Deschamps.

Citește și: Rareș Bogdan aruncă bomba! Dorește închisoare pe viață pentru aceste persoane

Fundaşul a petrecut opt ani la Academia lui PSG şi a debutat la seniori la Le Havre. La Olympique Lyon a ajuns în 2017, pentru cinci milioane de euro, formaţie cu care mai are contract până în 2023. Francezul a jucat în acest sezon 44 de meciuri şi a marcat trei goluri pentru Lyon, în toate competiţiile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.