Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecţionerul Portugaliei, despre atitudinea lui Cristiano Ronaldo de la meciul cu Coreea de Sud: Nu mi-a plăcut, dar astfel de lucruri se rezolvă în vestiar

https://www.besoccer.com/n
fernando santos

La trei zile după înfrângerea în faţa Coreei de Sud (1-2), selecţionerul Portugaliei, Fernando Santos, a fost din nou întrebat despre atitudinea "nervoasă" al lui Cristiano Ronaldo când a fost înlocuit în minutul 65 al meciului din faza grupelor a treia, anunță News.ro.

Într-o conferinţă de presă, în ajunul optimilor de finală împotriva Elveţiei, antrenorul şi-a criticat căpitanul: „La finalul meciului am fost la un flash interviu şi la conferinţa de presă. Repet. În timpul jocului nu am auzit nimic. L-am văzut doar certându-se cu un coreean. De atunci am văzut imaginile şi nu mi-au plăcut deloc. Nu mi-a plăcut deloc. Aceste chestiuni sunt soluţionate intern. S-au rezolvat. Punct", a spus Santos.

Întrebat dacă Ronaldo ar putea fi pe bancă împotriva Elveţiei în optimile de finală de marţi (21.00), Santos a spus: "Echipa de start, jucătorii vor şti când vor ajunge în vestiar. Ca întotdeauna de când sunt în această funcţie".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.