Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senator PNL critică decizia ca 16 august să fie zi liberă: 'Guvernul vrea ca bugetarii să stea acasă pe banii privaților'

Facebook
Florin Cîțu

Senatorul PNL Florin Cîțu critică decizia Guvernului ca 16 august să fie zi liberă, spunând că România "reală" nu-și permite să le mai plătească o zi liberă bugetarilor. Cîțu nu consideră că bugetarii merită acest lucru, în contextul în care sunt plătiți dublu față de cei din mediul privat, anunță MEDIAFAX.

"Dăncilă, România reală nu-și permite să le mai plătească o zi liberă bugetarilor. Abrogă această aberație urgent! PSD+ALDE, într-un dispreț total față de situația actuală din România, au decis să mai facă un cadou bugetarilor. Tot lor. În viziunea acestor gropari ai economiei, bugetarii își fac așa de bine treaba că merită încă o zi liberă. (16 August este zi liberă petru bugetari) Bineînțeles plătesc fraierii din privat. Ei muncesc și primesc un salariu mediu net de 500 de euro pe lună pentru a susține dezmățul, excesul, opulența bugetarilor. Aici nu mai este vorba doar despre faptul că bugetarii câștigă în medie dublu față de cei care le plătesc salariile. Vor să mai și stea acasă pe banii privaților. Pentru că ei cred că merită", arată un mesaj publicat de senatorul PNL Florin Cîțu, luni, pe Facebook.

Vezi și: Cristian Preda (PLUS), atac EXPLOZIV la adresa lui Klaus Iohannis: mai vreți să-i dați un mandat?

Cîțu susține că 90% dintre bugetari nu merită să le fie acordată o zi liberă.

"Doar ultimele două săptămâni arată că 90% dintre ei nu merită. Nici salariile, nici pensiile speciale și nici aceste zile libere plătite de privați. Viorica, execuția bugetară este praf. Rectificarea bugetară este negativă. Instituțiile statului sunt populate de rudele voastre, de amanții și amantele voastre, de incompetenți și corupți. În aceste condiții nu îți este rușine să propui încă o zi liberă tot pentru bugetari? Nu mai este mult și veți răspunde toți pentru distrugerea României. Nu doar la vot. Veți răspunde personal", potrivit mesajului lui Florin Cîțu.

Guvernul a declarat data de 16 august zi liberă, după 15 august, care este sărbătoare legală. Recuperarea zilei de 16 august se va face prin prelungirea timpilor de lucru până la finalul lunii august, potrivit Guvernului. De această zi nu vor beneficia angajații statului care trebuie să asigure permanența.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.