Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul Cîţu, document EXPLOZIV. Guvernul Dăncilă a notificat Comisia Europeană prinvind suspendarea contribuţiilor la Pilonul II de pensii

Digi 24
Document pensii

Senatorul Florin Cîţu, document exploziv în scandalul Pilonului II de pensii. Senatorul PNL a publicat un document care demonstrează că Guvernul PSD a notificat Comisia Europeană privind planurile de suspendare a contribuţiilor la Pilonul II de pensii.

HEMORAGIE în PSD! Mihai Tudose și Ecaterina Andronescu ar negocia plecarea din partid. Dragnea pierde controlul / SURSE

„Guvernul, PSD, minstrul finanțelor publice MINT! În perioada 10-11 aprilie au fost discuții cu reprezentanții CE despre faptul că România ignoră creșterea alarmantă a deficitului structural. În contextul acestor discuții, guvernul României a informat CE de planurile sale de suspendare a contribuției pentru pilonul II de pensii și că va face această contribuție “faculativă”.  După cum vedeți în text, există mai multe riscuri inclusiv pierderea beneficiilor de pe urma aplicării clauzei pentru reforme sistemice care permite devieri de la țintă de deficit”, avertizează Florin Cîțu, pe Facebook.

Citeşte şi: CCR, anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre sesizarea PNL privind modificarea statutului judecătorilor şi procurorilor

„Dacă până și CE știe de ce face PSD acest circ? Ce ascunde? PSD are nevoie de timp ca să vină cu strategia de comunicare. Deja au planurile de suspendare a contribuției pentru pilonul II iar acum se gândesc cum se ni le bage pe gât și să facem cât mai puțin scandal. Nu trebuie lăsați! PSD-iștii mint doar pentru a mai câștiga timp”, mai spune senatorul PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.