Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul PSD Alfred Laurențiu, cerere către primarii din Capitală: 'Subvenționați energia electrică. Nu lăsați oamenii să moară de frig'

Facebook
Alfred Laurentiu

Senatorul PSD, Alfred Laurențiu, cere subvenționarea energiei electrice. El anunță deja că primul proiect pe care îl va depune în Parlament vizează un mecanism mult mai facil și debirocratizat prin care să se poată interveni și să se subvenționeze căldura sau apa caldă.

„Nu lăsați oamenii să moară de frig din case, subvenționați energia electrică!

O sâmbătă obișnuită în România! De dimineață, dreapta se ceartă pe putere și funcții. Spre amiază anunță victorioasă ca au finalizat, digitalizarea (pe hârtie, desigur!), decesele de Covid-19, oamenii care îngheață în case, au început să fie date în jurnale de știri, după rubrica sport și cultura! Pentru că Noul CDR, își împarte banii și puterea! Ce facem noi cei din PSD? Ne gândim la țară și la oamenii care mor cu zile sau îngheață la propriu în case!

O soluție concretă și imediată este de a subvenționa energia electrică pentru persoanele vulnerabile și care se află în zonele de avarie a sistemului de termificare. În acest fel, oamenii se vor putea încălzi folosind energia electrică și fără a avea facturi care să ruineze familii întregi.

Așadar, îi invit pe primarii Capitalei să analizeze posibilitatea de a subvenționa energia electrică pentru pensionari și persoanele cu venituri reduse, din blocurile unde nu este căldură.

Mai mult decât atât, în calitate de senator al României, primul meu proiect de lege fix asta va presupune: un mecanism mult mai facil și debirocratizat, la îndemâna tuturor administrațiilor publice locale, prin care să poată interveni și să subvenționeze căldura, apa caldă, atunci când sistemele publice de termificare au avarii”, a spus Alfred Laurențiu.

Citește și: E OFICIAL! Rezultatul alegerilor parlamentare după contestații: clasamentul partidelor .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.