Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serialul francez de succes 'Dix pour cent', adaptat în spaniolă, cu Eva Longoria

nydailynews.com
eva longoria

"Dix pour cent", serialul francez care a cunoscut succesul la nivel mondial, va încerca să cucerească America Latină cu o versiune în limba spaniolă, produsă şi parţial regizată de actriţa Eva Longoria, a anunţat miercuri grupul Mediawan, potrivit AFP.

Adaptarea se doreşte a fi "o nouă abordare, care să păstreze umorul şi spiritul satiric pe care fanii le îndrăgesc", au precizat într-un comunicat Mediawan, Elefantec Global şi UnbeliEVAble Entertainment, compania condusă de Eva Longoria.

Serialul, numit în engleză "Call My Agent!", a cunoscut succesul la nivel internaţional pe platforma Netflix. Aventura sa americană i-a adus chiar un premiu la International Emmy Awards în 2021, informează Agerpres.

Serialul urmăreşte aventurile unei agenţii pariziene specializate în gestionarea carierelor vedetelor de film şi prezintă celebrităţi reale care îşi joacă propriile roluri cu multă autoironie, printre care Isabelle Huppert, Monica Bellucci, Jean Dujardin şi Isabelle Adjani.

Versiunea sa în limba spaniolă, destinată Americii Latine, va fi produsă de actriţa americană de origine mexicană Eva Longoria, cunoscută pentru rolul său din serialul "Desperate Housewives" ("Neveste disperate"). Ea va regiza, de asemenea, primele două episoade.

"La fel ca atât de multe persoane din întreaga lume, am fost o mare fană a serialului original încă de la începuturile sale", a declarat ea, citată în comunicat.

"Dix pour cent" a fost, de asemenea, adaptat recent în Marea Britanie şi Italia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.