Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serialul 'Perry Mason', anulat de HBO după doar două sezoane

HBO Max

Serialul "Perry Mason" a fost anulat de postul de televiziune HBO după doar două sezoane, au confirmat jurnaliştii de la revista Variety.

Cel de-al doilea sezon al acestui serial TV a avut premiera pe HBO în luna martie 2023. "Suntem profund recunoscători pentru munca remarcabilă a actorului Matthew Rhys, a distribuţiei fără egal şi a echipei de producţie a serialului 'Perry Mason', care au imaginat o franciză atât de apreciată. Deşi nu vom merge mai departe cu încă un sezon al serialului, suntem încântaţi să ne continuăm colaborarea cu strălucita echipă de creaţie Team Downey la proiecte viitoare", a transmis postul american, potrivit Agerpres.

Mathew Rhys a interpretat rolul principal în acest serial TV, ce are la bază personaje create de Erle Stanley Gardner. Spre deosebire de serialul TV original, difuzat în anii 1950 şi în care Perry Mason lucra ca avocat, producţia HBO prezintă acelaşi personaj în perioada sa de tinereţe, când lucra ca detectiv privat la Los Angeles în anii 1930.

Alături de Matthew Rhys, distribuţia celui de-al doilea sezon i-a inclus pe actorii Juliet Rylance, Chris Chalk, Diarra Kilpatrick, Eric Lange, Justin Kirk, Katherine Waterston, Hope Davis, Fabrizio Guido, Peter Mendoza, Mark O'Brien, Paul Raci, Jen Tullock, Jon Chaffin, Onahoua Rodriguez, Jee Young Han, Sean Astin, Tommy Dewey, Shea Whigham şi Wallace Langham.

Serialul "Perry Mason" a fost dezvoltat pentru televiziune de Ron Fitzgerald şi Rolin Jones. Robert Downey Jr. şi Susan Downey au fost producători executivi prin compania Team Downey, alături de Amanda Burrell.

Primul sezon din "Perry Mason" a debutat cu cifre ridicate de audienţă şi a participat la circuitul premiilor hollywoodiene, în cadrul căruia Matthew Rhys şi actorul în rol secundar John Lithgow au primit nominalizări la premiile Primetime Emmy. Sezonul al doilea nu a înregistrat aceleaşi cote de audienţă, dar a fost mai apreciat de criticii de specialitate. Potrivit Rotten Tomatoes, sezonul 1 a atras 75% de recenzii pozitive, iar sezonul 2 a avut 87% de recenzii pozitive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.