Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serviciile de informații, MAI și MApN, Comitet Operativ pentru vizita Papei Francisc

facebook.com
Papa Francisc

Institutiile din Sistemul Naţional de Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională anunta ca au constituit Comandamentul Operativ Național „Vizită Papa Francisc I - 2019”, urmând ca fiecare institutie, in functie de competențe, sa stabileasca masurile de securitate necesare.

"In contextul vizitei pe care Sanctitatea Sa Papa Francisc I o va efectua în România, la nivelul conducerilor instituțiilor din Sistemul Naţional de Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională - MApN, MAI, SRI, SIE, STS şi SPP - a fost constituit Comandamentul Operativ Național „Vizită Papa Francisc I - 2019”.

Fiecare instituţie, în limitele competențelor stabilite prin lege, va stabili și adapta măsurile de securitate necesare, astfel încât să permită desfăşurarea în condiții normale a activităților cotidiene și fără să impună restricții deosebite.

Citeste si CNATCDU a publicat deciziile: Generalul (r) Dumitru Dumbravă şi alte 15 persoane au rămas fără titlurile de doctor obţinute la Academia SRI

Sanctitatea Sa va vizita, în perioada 31 mai – 2 iunie 2019, orașele București, Iași, Blaj și Sanctuarul marian de la Șumuleu Ciuc.

Având în vedere importanţa istorică a vizitei şi numărul mare de participanți preconizaţi pentru cele patru evenimente, Comandamentul Operativ Național a organizat ședințe de lucru atât în București, cât și în teritoriu. De asemenea, au avut loc mai multe întâlniri cu autorităţile locale din Iaşi, Alba şi Harghita, dar şi cu reprezentanţii Bisericilor Ortodoxă şi Catolică", transmite Comitetul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.