Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serviciul public transport local de călători în regiunea București–Ilfov va fi delegat pentru o perioadă de 10 ani Societății de Transport București

Primăria Capitalei
autobuz STB bucuresti transport

Serviciul public transport local de călători în regiunea București–Ilfov va fi delegat pentru o perioadă de 10 ani Societății de Transport București, anunță viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu, informează Mediafax.

„Am început astăzi (joi - n.r.) discuțiile pe marginea contractului de delegare a serviciului public de transport local de călători în regiunea București – Ilfov. Alături de primarul general Nicușor Dan, de președintele Comisiei de transport din PMB Florin Melciu și de consilierul general George Nicolaie și împreună cu aparatul de specialitate al PMB și al STB, punem la punct toate detaliile contractului de delegare către STB. Importanța contractului este dată nu doar de durata delegării, aceea de 10 ani, ci și de termenii pe care urmează să îi stabilim”, afirmă Stelian Bujduveanu.

El a menționat că factorii decidenți au în vedere gestionarea eficientă a tuturor resurselor și posibilitatea realizării de investiții, astfel încât activitatea de transport public să permită creșterea calității vieții bucureștenilor, reducerea poluării și fluidizarea traficului.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

„Vom putea monitoriza îmbunătățirea serviciului de transport public datorită noilor termeni contractuali, care creează toate premisele realizării unui transport sigur și modern, demn de o capitală europeană a secolului XXI”, conchide viceprimarul Spitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.