Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sesiunea Parlamentului European de la începutul lunii octombrie va avea loc la Bruxelles

parlamentul european

Sesiunea Parlamentului European (PE) de la începutul lunii octombrie va avea loc la Bruxelles şi nu la Strasbourg din cauza pandemiei de coronavirus, a anunţat luni preşedintele PE David Sassoli, în pofida unei cereri a preşedintelui francez Emmanuel Macron, relatează AFP, potrivit Agerpres.

''Din păcate, având în vedere creşterea recentă a ratei de transmitere a virusului în Franţa, inclusiv în Departamentul Bas-Rhin, şi ţinând cont de sănătatea publică, trebuie să reconsiderăm deplasarea deputaţilor şi angajaţilor Parlamentului European, cu câteva înaintea primei sesiuni parlamentare din octombrie'', a explicat David Sassoli într-un comunicat.

Citește și: Ciolacu: ‘Nu am avut discuţii politice cu domnul Robert Negoiţă, suntem prieteni’

Preşedintele francez Emmanuel Macron i-a scris preşedintelui Parlamentului European, David Sassoli, pentru a cere revenirea sesiunilor plenare ale forului comunitar la sediul său din Strasbourg 'din octombrie', în pofida epidemiei de COVID-19, potrivit unei scrisori obţinute de AFP luni.

Pentru a cincea oară în acest an, sesiunea plenară de la Strasbourg, din 14-17 septembrie, a fost în continuare relocată din cauza includerii Departamentului Bas-Rhin şi, prin urmare, a Strasbourgului în 'zona roşie' de COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.