Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sfaturi esenţiale ale specialiştilor: La ce pericol ne expunem dacă mâncăm sarmale cu smântână

smantana de casa

Sfaturi esenţiale ale specialiştilor care trebuie respectate cu sfinţenie pentru a nu avea probleme de sănătate după masa de Paşti. Ne expunem la un pericol dacă am combina tradiţionalele sarmale cu smântâna.

Citeşte şi: Capturi impresionante ale poliţiştilor: Peste 100 de oameni au fost ARESTAŢI

Este un obicei alimentar foarte apreciat de gurmanzi, dar nerecomandat de nutriționiști. Sărmăluțele cu smântână și mămăliguță. Combinația este nocivă pentru organism, pentru că varza, combinată cu smântâna, carnea tocată, grăsimea și mămăliga vor produce atât disconfort alimentar și flatulență, cât și dureri abdominale, eventuale crize biliare și depunere de țesut adipos, adică ne vom simți rău după masă și ne vom îngrășa. Cei care simt nevoia să adauge și pâine greșesc și mai mult, conform jurnalul.ro. La fel se întâmplă și cu tradiționalul ciolan cu fasole sau cu varză călită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.