Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Shakira riscă opt ani de închisoare: Autoritățiile au demarat procedurile de verificare în cazul artistei

bilboard.com
Shakira

Celebra cântăreață Shakira se confruntă cu o nouă anchetă privind o presupusă fraudă fiscală în Spania. Autoritățile vor să verifice modul în care vedetă și-a achitat impozitul pe venit și pe avere în 2018, a anunțat joi un tribunal spaniol, potrivit Reuters.

Cântăreața se confruntă deja cu proceduri judiciare în Spania și ar putea ajunge în fața unui judecător la sfârșitul anului 2023 într-un alt caz legat de impozite restante în valoare de peste 14,5 milioane de euro datorate între 2012 și 2014, conform Mediafax.

În acest caz, procurorul cere o pedeapsă de până la opt ani de închisoare pentru vedeta de 46 de ani, al cărei nume complet este Shakira Isabel Mebarak.

Tribunalul din orașul Esplugues de Llobregat, în nord-estul Spaniei, în apropiere de Barcelona, nu a oferit mai multe detalii în anunțul de joi.

Reprezentanții Shakirei au declarat că aceasta nu a primit nicio notificare și că a aflat despre noul caz prin intermediul presei. În prezent, cântăreața locuiește la Miami și va trebui să fie notificată personal la noua ei adresă, au adăugat ei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.