Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sicilia: roman amendat pentru rele tratamente aplicate unui caine

Mediafax
amenda amenzi politist

Ieri, în jurul orei 15:00, o patrulă de polițiști de la Oficiul General de Prevenire și Salvare Publică, în timpul serviciului de control al teritoriului, a fost trimisă din sala de operații din via Paolo Emiliano Giudici , unde a fost semnalată o dispută între 2 persoane din cauza a unui câine.

Agenții s-au grăbit imediat, i-au despărțit pe cei doi bărbați și au aflat din povestea unuia dintre cei doi care, cu puțin timp înainte, au fost martorii unui episod de rar de către celălalt interlocutor și din acest motiv îl mustraseră grav. În special, acesta din urmă, nu numai că s-a limitat să urle la cățelușul său, ci l- a bătut în repetate rânduri.
Conform povestirii martorului, confirmată de soția sa, că de la balconul casei în care a fost martor la fața locului, atitudinea abjectă a bărbatului nu ar fi fost nepublicată, dar deja observată în cel puțin o altă circumstanță, acum câteva zile.
Agenții au luat imediat cainele, pe care l-au găsit pe drum înspăimântat , tremurând , flămând și cu o rană arzătoare la ureche si la dus la un adapost. Barbatul in cauza a fost amendat.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.