Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Siegfried Muresan își anunță susținerea pentru Ludovic Orban: 'Este unul dintre cei mai credibili și apreciați lideri de partid din Europa'

epochtimes-romania
siegfried muresan

Europarlamentarul liberal Siegfried Mureșan spune că Ludovic Orban a transformat PNL într-un „partid câștigător”, a scăpat țara de PSD și este „unul dintre cei mai credibili și apreciați lideri de partid din Europa”.

Citește și: SURSE PNL - Cum schimbi caii în timpul mersului

„În urmă cu exact 4 ani, pe 17 iunie 2017, Ludovic Orban a fost ales președintele Partidului Național Liberal. În acești 4 ani, Ludovic Orban a transformat PNL într-un partid câștigător:

  • Sub conducerea lui, Partidul Național Liberal a câștigat alegerile europarlamentare din 2019, a câștigat alegerile locale și am fost alături de președintele Klaus Iohannis în câștigarea celui de-al doilea mandat.
  • Ludovic Orban a condus moțiunea prin care PNL a scăpat țara de Guvernul PSD și a oferit oamenilor un guvern liberal și proeuropean. Ne aflăm la începutul a patru ani de guvernare proeuropeană sub conducerea PNL.
  • Partidul Național Liberal este acum unul dintre cele mai importante partide de centru-dreapta din Uniunea Europeană, iar Ludovic Orban este unul dintre cei mai credibili și apreciați lideri de partid din Europa.

Mult succes în continuare, Ludovic Orban!”, a scris Siegfried Mureșan pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.